| Portal patronują Drogerie KNC |
|
|
| Portal patronują Drogerie KNC |
|
Age Correct Strenght-pytanie! |
| Autor |
Wiadomość |
Gnomik

|
Wysłany: 2006-12-26, 01:27 Age Correct Strenght-pytanie!
|
|
|
Kupiłam nową odżywkę Sally Hansen, Age Correct Strenght dry+Brittle Nail Care, taka różowa buteleczka... No i tam w stosowaniu jest napisane, aby zabezpieczać skórki tłuszczem przed malowaniem, bo preparat zawiera formaldehyd ... no i zaczęłam się zastanawiać czy to mi nie wyżre paznokci ? Piecze strasznie - bo miałam zadziora... Jak to niby ma pomagać paznokciom? Czy któraś z Was wie coś na ten temat może?
Buziaki ! |
_________________ Ile dałabym by zapomnieć Cię! |
|
|
|
 |
Reichea

|
Wysłany: 2006-12-26, 14:41
|
|
|
| formaldehyd z tego co wiem jest toksyczny.. na lakierach inglota jest wręcz podkreślane, że nie ma go w skladzie... ja bym sie bala używać. |
_________________ www.azyl.schronisko.net |
|
|
|
 |
Only Me [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-12-27, 14:10
|
|
|
| Reichea, popieram |
|
|
|
 |
Gnomik

|
Wysłany: 2006-12-29, 01:05
|
|
|
Buuu, i co ja mam zrobić.... tzn. paznokcie mi jeszcze nie odpadły, ekhmmm.... nie wiem co dalej... Kurcze, troszkę dużo dałam za tą odżywkę, więc szkoda by mi było ją wywalić |
_________________ Ile dałabym by zapomnieć Cię! |
|
|
|
 |
PAULUSEK
|
Wysłany: 2007-01-30, 21:47
|
|
|
ja nie polecam , jest o wiele gorsza od złotej pomarańczowej odżywki tej firmy, po miesiac stsowania mam suche i łamliwe paznokcie.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
kosmetyki
uroda
Opisy na gg
Gry, programy za Darmo
|