Ja bym po jednym dniu po odrywała te tipy w cholere . Nawet by u mnie za długo nie wytrzymały .
Wydaje ci sie ja tez tak myslalam ,dopoki nie zalozylam...A teraz zle bez nich...
Dokladnie... Bardzo źle. Teraz ich nie mam, paznokcie są króciutkie, nie wystają nic poza opuszek. Jakos tak dziko... Nie moge puszki otworzyć, śrubki przykręcić
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Jak się ma długie paznokcie,to się człowiek przyzwyczaja i mogą nawet przeszkadzać troche,ale jak trzeba je skrócić,to aż żal i potem jakoś tak dziwnie jest. Ja to,jak mam krótkie paznokcie to sie czuję,jakbym ich wcale nie miała
Ja to już widziałam kilku kolesi,którzy mają dłuższy ( długi) jeden z paznokci Ja nie wiem,czy to jakaś nowa moda czy co :| Bo widok dłoni kolesia,który ma taki paznokieć wydaje mi się obrzydliwy conajmniej I po co im taki paznokieć :|
Ja to już widziałam kilku kolesi,którzy mają dłuższy ( długi) jeden z paznokci Ja nie wiem,czy to jakaś nowa moda czy co :| Bo widok dłoni kolesia,który ma taki paznokieć wydaje mi się obrzydliwy conajmniej I po co im taki paznokieć :|
Ja tez mam kolege ktory ma dlugie pazury ble:/.Tyle razy mowilam mu ,ze to nieladnie wyglada .A on na to ,ze jak by je obcial to by mu niewygodnie bylo...
Tylko jestem przekonana,że Ci kolesie,u których widziałam długie paznokcie na pewno na gitarze nie grają...Z koleżanką się śmiałyśmy,że oni niedługo sobie będą robili frencha na paznokciach u stóp
ja mam w klasie kumpla ktoey jest wietnamem i ma tak długie paznokcie (zadbane!) jak by miał tipsy ;P
Trochę dziwie to wyglada pytam sie go nawet po co tak ma a on powiedział że ludzie w wietnami tak mają więc może to taki zwyczaj;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum