jest jeszcz ejedna ciekawostka, na temat wzrostu paznokcui, słyszałam, o tym o czym pisała Paulette, że na kciukach rosną najwolniej, ale słyszałam o czyms jeszcze, że paznokcie rosną w różnym tępie w zalezności od miesiąca. dziwne to, ale podobno najszybciej rosną w lipcu-ja osobiście czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałam
jest jeszcz ejedna ciekawostka, na temat wzrostu paznokcui, słyszałam, o tym o czym pisała Paulette, że na kciukach rosną najwolniej, ale słyszałam o czyms jeszcze, że paznokcie rosną w różnym tępie w zalezności od miesiąca. dziwne to, ale podobno najszybciej rosną w lipcu-ja osobiście czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałam
hmm... co prawda te 7 mm "wyhodowałam" właśnie w lipcu, ale myślałam, że to wynik pielęgnacji, a nie efektw kalendarzu...
hmm... co prawda te 7 mm "wyhodowałam" właśnie w lipcu, ale myślałam, że to wynik pielęgnacji, a nie efektw kalendarzu...
A ja zaobserwowałam.. że w ogóle latem mi szybciej rosną i są jakby mocniejsze niż zimą...
Ja miałam przez pół roku akryle to miałam długość ok. 8mm za opuszek...i wiecie co...zdjełam akryle, bo mi się znudziły takie wielkie pazury...teraz już mi się nawet długie niee podobają...ja mam teraz krótkie...1-2mm za opuszek...i ta długość mi pasuje !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum