Kate jezeli masz dlugie ladne paznokcie to to ze ich koncowki nie sa biale nie musi byc tragedią. mogą wygaladac np jak tipsy pomaluj je ładnie pzrezroczystym, ciachnij jakis wzorek i gotowe
Ja po zmyciu lakieru, a przed pomalowaniem, staram sie moczyc pazurki w cieplym mleku. Wystarczy troszke mleka podgrzac w malej miseczce np.w mikrofalowce i moczyc, efekty naprawde sa bardzo dobre. Moje paznokcie staly sie duzo bielsze.
Cytat:
Ja zauwazylam u siebie ze wcieranie olejku rycnowego lub oliwy wybiela
Cytat:
Swietna na panokcie jest cytrynka !Sama sprawdziłam...daje bardo dobre efekty.Po prostu przekrajasz ją na pół, wsadzasz paluchy(tnz paznokcie) i trzymasz przez 10 minut.Wit C wybiela końcówki i dodatkowo korzystnie wpływa na wszystkie paznokcie.
Cytat:
wyczysc dokladnie pazurki,przejedz szczoteczka.zrob taka mieszanke...sok z cytryny i proszek do pieczenia
jak zacznie musowac wkladaj lapki.potrzymaj je tam chwile.potem umyj rece i wetrzyj najlepiej oliwe z oliwek.powtorz pare razy co kilka dni.
sok z cytryny wybieli plytke paznokcia,natomiast proszek ja wygladzi.
zamierzam wypróbować tylko nie wiem czy wszystkie na raz tzn jednego dnia mleko drugiego cytrynka itp czy moze trzymać się tylko jednego sposobu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum