Dziewczyny, szukam dobrej odżywki do paznokci, może polecicie mi jakiś sprawdzony produkt? Słyszałam trochę dobrego o Rimmelu i Joko, ale chcę poczytać więcej pozytywnych opini na ich temat, nie chce wydawać pieniędzy na kolejne badziewie .
Jakiś miesiąc temu zdjęłam tipsy (sama) i stan moich paznokci był opłakany... Używałam różnych odżywek - z Saly Hansen, A. i wiele innych-podobno dobrych firm. Niedawno pani w drogerii poleciła mi odżywkę z Gosha-vitamin booster. I jest rewelacyjna! Już po 2 aplikacjach stan paznokci wyraźnie się poprawił :-) Aha! Kosztuje ok. 15 zł.
Poszukaj podobnych tematów, bo pamiętam że były przynajmniej dwa, tam jest dużo na temat odżywek do paznokci :* Ja osobiście polecam Nail Tek Xtra, ale jest dosyć droga, bo ok.40 zł, ale bardzo wydajna i świetna!
_________________ Ile dałabym by zapomnieć Cię!
mada
Wysłany: 2006-08-03, 22:09
najlepszy jest nailtek, tylko odstrasza cena
marinka
Ja polecam serum wzmacniające z wit C ,,Lovely" Wibo.Bardzo dobrze,i widac poprawę paznokci. Sa o wiele zdrowsze,i płytka (to coś co ma byc biąłe) jest rzeczywiście białe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum