Witaj na forum Iga Juz był taki wątek, gdzie IWS zamieściła swoje prace. Ale myslę, ze to fajny pomysł i może się przyjmie, bo ten temat cieszył się ogromnym zainteresowaniem. IWS napisała artykuł o zdobieniu paznocki. Ale nie ma tam lekcji, takiej krok po kroku. Ale jesli sie tym interesujesz, to może zamieścisz tutaj swoje prace? Chętnie je zobaczymy. Co Ty na to?
Aha, jesli miałabyś jakieś problemy z zamieszczeniem zdjęć to napisz do Admina, którym jest WS albo prywatną wiadomośc albo maila.
Myslę, ze bardzo by sie przydały takie lekcje krok po kroku. Więc jeśli któras z Was może takie cos zrobić, to byłoby ( w ramach wolnego czasu oczywiście )
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Pewnie Francuski krok po kroku juz jest, przydałyby sie jakieś zdobienia. Tylko ja mam ten problem, ze nie mam aparatu cyfrowego , a z mojego telefonu to koszmarki nie zdjęcia wychodzą
[ Dodano: 2005-01-17, 17:17 ]
A jak juz jestesmy przy wzorach i paznokciach, to może poprosimy WS o zrobienie działu o paznokciach? Tam w jednym miejscy byłyby np opisy zdobień, jakies linki, zdjęcia itp. Co o tym sądzicie?
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Jakoś mnie ruszyło wczoraj po przeczytaniu wypowiedzi o zdobieniu krok po kroku. Siedziałam do nocy i zrobiłam kilka wzorków. Jak dam radę to może dziś zamieszczę. Jednak chyba na stronie głównej est na to najlepsze miejsce.
Proszę o wyrozumiałość i nie patrzenie zbyt krytycznym okiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum