taaa a żaby najlepsze ale Cleo podziwiam Cie ze malujesz paznokcie w takich kolorach, ja zielonego uzywam co najwyzej do malowania trawki ale calosc wyglada naprawde swietnie Tak samo odpadają wszystkie czerwienie. Mimo wszystko jednak jakis wzorek musze miec. Zazwyczaj ograniczam sie do kwiatków, bądz gdy nie mam czasu - jakichs świecidełek pod frenchem.
Dzięki dziewczyny. Prawdę mówiąc pierwszy raz użyłam takiego jaskrawego koloru i przyznam się szczerze , że na potrzeby konkursu Ale polubiłam ten kolor i na pewno jeszcze nie raz go użyję. Kupiłam też żółty , więc na pewno jeszcze coś jaskrawego wymyślę.
Kupiłam też żółty , więc na pewno jeszcze coś jaskrawego wymyślę.
ja zawsze robie nim słoneczka albo bardzo przydaje sie do margaretek naprawde sup.er sa takie kolorki, ale jeszcze lepiej gdy ktos umie je jakos ladnie polaczyc
Nie mam tyle nerwów, ochoty ani czasu żeby tak ładnie ozdabiać paznokcie Teraz mam ciemno śliwkowy lakier na paznokciach i bardzo ładnie wygląda. Tylko ciężko się zmywa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum