Mowa o stópkach... ja właśnie ostatnio czytałam artykuł o "czas zadbać o pazurki u stóp" no i tak sie napaliłam, że nakupywałam pilników i kremów, ale jak na razie to nic nie robie w kierunku, żeby zadbać o te moje girki. Obecnie to mam pomalowane odżywką. Za niedługo się wezmę i pomaluję frencha, bo mi się bardzo french na pazurkach u stóp podoba! Za to myslę, że nie pasują u stóp mocne kolory.... perłowe i jasne jak najbardziej ale nie żadne czerwone i brązowe... o nie
Hmm, dziwne niby nie widać, ale gdy sie skopiuje adres obrazka (ten co we właściwościach obrazka jest) i się to wkleji do paska Adresu to widać i dziwniejsze jest to, że jak kliknęłam na wstecz, żeby na na stronke wrócić to fotka jest już widoczna naprawdę ciekawe...
ale superowe to forummm:)Dziewczyny takich cudow jak wy tu wklejacie to nigdzie indziej bym nie znlałza:)A co do ty paluchów:PTo faktycznie takie inne;)ale paznokietki sa pomalowane pieknie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum