|
"Makijaż" stóp |
| Autor |
Wiadomość |
Cleo80

|
Wysłany: 2007-09-03, 20:06
|
|
|
| Poison86 napisał/a: | | Cleo80 a jakie to sa odcienie ??tzn nazwy ich |
Fioletowy i taki bardzo jasny perłowy róż (wygląda jak srebrny). |
|
|
|
 |
outsiderka

|
Wysłany: 2008-05-18, 18:47
|
|
|
Niedługo będzie można przywdziewać odkryte buty, zresztą już teraz szaleją wszyscy z peep toe W zimie malujecie paznokcie u stóp, pomimo, że są zazwyczaj zakryte?
Mnie się zaczyna faza na czerwienie i bordo, to wygląda, ale samej mi nie wypada tak malować paznokci (no chyba, że tylko tak mi sie wydaje). |
|
 |
Cleo80

|
Wysłany: 2008-05-18, 20:23
|
|
|
| outsiderka napisał/a: | W zimie malujecie paznokcie u stóp, pomimo, że są zazwyczaj zakryte?
|
Ja nie maluję , bo po co skro i tak ich nie widać Szkoda lakieru i paznokci Ja sobie wczoraj pierwszy raz w tym roku pomalowałam paznokietki na kolor taki ciężki do określenia. Coś pomiędzy złotym, pomarańczowym i różowym Kolory bordo i ciemne róże (takie brudne) mi się podobają , kiedyś tak malowałam paznokcie. Czerwonego lakieru nie miałam nigdy. |
|
|
|
 |
gabuś

|
Wysłany: 2008-05-18, 21:53
|
|
|
| outsiderka napisał/a: | | W zimie malujecie paznokcie u stóp, pomimo, że są zazwyczaj zakryte? | zależy czy komuś je pokazuję zazwyczaj w zimie nie maluje bo | Cleo80 napisał/a: | | bo po co skro i tak ich nie widać | oraz dlatego żeby dać im odpocząć od ciągłego malowania!
Właśnie dzisiaj zrobiłam sobie pedicure... i pomalowałam paznokcie, bo myślę, że lada dzień włożę sandałki to jest taki mhmm złotawy perłowy cielisty odcień.. ale ogólnie maluję na różne kolorki w tym i czerwony, bordo, ciemny brąz, beże, róże .. wszystkie ładne lakiery jakie gdzieś spotkam |
|
|
|
 |
Paulette

|
|
|
|
 |
bejbe

|
Wysłany: 2008-05-19, 19:12
|
|
|
| Ja nie zawsze,ale przeważnie w zimie też mam pomalowane,chociaż bezbarwnym lakierem. W lato to można szaleć z kolorami,chociaż bardziej stawiam na klasykę,czyli czerwień i bordo. |
_________________ Everything means nothing. |
|
|
|
 |
Candy Killer

|
Wysłany: 2008-05-20, 11:02
|
|
|
ja tam klasyczna czerwien na pazurkach i u stop i u rak zazwyczaj :Duwieeelbiam taka elegancka czerwien:)
ale tez delikatny french na stopkach mi sie podoba:) |
_________________ http://candy-killer.miniville.fr/ klik |
|
|
|
 |
bejbe

|
Wysłany: 2008-05-20, 11:16
|
|
|
French też lubię,ale czasami nie mam cierpliwości,żeby go zrobić ładnie i dokładnie |
_________________ Everything means nothing. |
|
|
|
 |
gabuś

|
Wysłany: 2008-05-20, 17:16
|
|
|
A mnie osobiście french na nogach się nie podoba |
|
|
|
 |
Candy Killer

|
Wysłany: 2008-05-21, 11:07
|
|
|
| ja nie lubie frencha takiego ze ten bialy jest tak konkretnie widoczny,wole bardziej kremowe odcienie zeby nie bylo tak tego widac i tylko taki cieniusienki paseczek jasniejszy robie jak juz,ale i tak wooole czerwien,jak chce zeby paznokcie odpoczely od barwnika czerwonego ktory czasem barwi paznokcie to robie french;) |
_________________ http://candy-killer.miniville.fr/ klik |
|
|
|
 |
Poison86

|
Wysłany: 2008-05-22, 09:34
|
|
|
chciałabym sobie kupic taki zmazywacz w markerze bo czesto oprócz samej płytki paznokcia mam uciapaną skóre dookoła moze znacie jakies godne polecenia?? |
|
|
|
 |
NeynA

|
Wysłany: 2008-05-22, 12:31
|
|
|
Poison86, ja miałam z riva de loop, ale niestety już kolorówki tej firmy kupić nie można Teraz mam taki marker z firmy wet'n'wild czy jakoś tak. Kupiłam w naturze, za jakieś 4 zł. Wiem, ze essence ma coś takiego w swojej ofercie |
|
|
|
 |
Reichea

|
Wysłany: 2008-05-22, 13:18
|
|
|
| Poison86 napisał/a: | chciałabym sobie kupic taki zmazywacz w markerze bo czesto oprócz samej płytki paznokcia mam uciapaną skóre dookoła moze znacie jakies godne polecenia?? |
Inglot ma cos takiego.. W opakowaniu dodatkowo dwie koncowki (chyba dwie, bo dawno kupowalam), nie ma problemu z dokupieniem nowych. |
_________________ www.azyl.schronisko.net |
|
|
|
 |
|
|