ja bardzo różnie, chociaż najczęściej jak u rączek czyli delikatnie- french jednak niekoniecznie tradycyjne czyli z białą końcówką ozdobione naklejkami, cekinami, cyrkoniami itp.
Ja nie mogę mieć takich długich pazurków u stóp ...A ostatnio maluje na taki mocny róz(bardziej to w odcień fuksji podchodzi) ostatnimi czasy uwielbiam ten kolor...
całkiem,całkiem najbardziej te ostatnie-takie subtelne
ale pierwsze (taka opalizujaca pomarańcza) i drugie też są świetne
KasiekW
Wysłany: 2005-05-31, 09:42
a ja chyba wolę "mocne" kolrki u stóp, ja w tej chwili mam akrylowe zdobionka na pazurkach, musiałam założyć klamre na palucha no i jak szalec to szaleć, kwiatki sa po prostu boskie, aż się napatrzec nie mogę
_________________ żellki i akrylki w wawie
gg 2381045
Jak tylko opalę swoje stopy jeszcze troszkę to zaszaleję - teraz mam french.
Strasznie lubię malować płomienie, choć to może głupio brzmi. Taki wzór do wszystkiego pasuje.
Jak czekałam, na otwarcie stronki, to tak czułam, że Iws nam coś nowego przyszykowałą Bardzo ładne! Ja sobie zrobiłam teraz takie kwiatuszki z cekinków. I tez czekam, ąz mi się bardziej opalą i kiedy kupie sobie japonki. Wtedy poszaleję.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
moja kolezanka (gdy zapytałam czemu ma długie paznokcie u stóp) odpowiedziała,że jest to bardzo przydatne w sytyuacji,gdy ma zajęte ręce a cos ją swędzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum