To spytaj sie kosmetyczki czy mozesz u Niej kupic taki zel Ja moze tez tak zrobie bo on swietnie utwardza i moze wreszcie udaloby mi sie zapuscic swoje paznokcie
1. zel mozna bez problemu kupic na Allegro i w specjalnych sklepach
2. z tego co pamietam to trzeba miec do tego jeszcze ta maszyne ktora utwardza zel
3. przydaloby sie jeszcze kupic inne preparaty zeby zel sie ladnie trzymal
madziarra, zmatowic owszem (ale zamtowic a nie spilowac )
ale bez odtluszczenia to ci sie to trzymac napewn o nie bedzie
ja odluszczam plus 2x primer kwasowy ktory bardzo dokladnie odtluszcza plytke
do tego baza i zel pozniej
wiec to nie jest takie proste jak to sie wydaje
madziarra, ale to nie bylo wcale kierowane do ciebie
tylko podkreslone wyraznie ze jak ktos juz robic takie eksperymnty w domu to niech wie o co chodzi
juz nie raz widzaialam cuowne przepilowane czerwoniutkie plteczki albo opowiesci o miesie praktycznie wychodzacym bo pani ze tak powiem 'stylistka' spilowala naturalnego paznokcia
ej, ja jutro ide uzupelnic paznokiec u stopy akrylem czy tam zelem
mialam strasznie wrosniety i musialam wyciac go troche i wiadomo jak to dennie wyglada w porownaniu do drugiej stopy:) i tak sie zastanawiam czy taki "sztuczny" paznokiec bedzie sie bardzo roznil od mojego naturalnego? bo nie wiem kurde...
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
To spytaj sie kosmetyczki czy mozesz u Niej kupic taki zel Ja moze tez tak zrobie bo on swietnie utwardza i moze wreszcie udaloby mi sie zapuscic swoje paznokcie
1. zel mozna bez problemu kupic na Allegro i w specjalnych sklepach
2. z tego co pamietam to trzeba miec do tego jeszcze ta maszyne ktora utwardza zel
3. przydaloby sie jeszcze kupic inne preparaty zeby zel sie ladnie trzymal
A ja proponuje robic takie rzeczy naprawde w Salonie ,a nie w domu mozna sobie krzywde zrobic domowymi sposobami .Wiem ,ze moze nie kazda stac ,ale przedluzenie zelem lub pokrycie naturalnej plytki nie jest wcale drogie ...Koszt 50 zl raz na miesiac i wiadomo ze zrobil to ktos dobrze i sterylnie .Poza tym produkty typu no name to szajs, robienie plus jakas smieszna instrukcja obslugi !!.Taka moja sugestia ,reszte zostawiam do przemyslenia .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum