twoja szybkość pisania na klawiaturze komputera i telefonu spowalnia sie do 2 razy
tu sie nie zgodze,boja pisze tak samo szybko z pazurami dlugimi i z krotkimi,kwestia przyzwyczajenia
Nonkaa napisał/a:
mam nadzieje ze wszystkich przekonałam
a mnie nie
ehhh nikogo nie bede na siłe przekonywac hehe, a co do pisania na klawiaturze- zależy od wrodzonych umiejetnosci hehe moja sie spowalnia.. ale ja nie mam wtedy tipsów tylko naturalne ale dłuzsze pazurki
nie no, samemu, innym to czemu nie niezły biznes ja tez tak kiedys kaske trzepałam mi głównie chodzi o to ze dziewczyny WYDAJA NA TO PIENIADZE u kosmetyczki jeli robisz sama to OK, popieram
ja robie sama
od lasek biore 50 zl bo przynajmniej za produkty niech placa
u mnie raczej minimalna cena robienia pazurow u kosmetyczki to ok100 wiec ja i tak robie tanio
iwiopole gratulacje:) to napewno przeżycie dla Ciebie pierwsze zarobione pieniążki na przedłużaniu paznokci. Wiem coś o tym chociaż ja nie przedłużam paznokci bo mimo skończonego kursu nie mam tego we krwi ale za to robię depilacje woskiem i też mam swoje klientki.
Naturalne paznokcie są lepsze, tylko żeby zapuszczać na długość akryla trzeba o nie bardzo dbać Pomocnica fryzjerki, do której chodzę się czesać, zawsze ma akryle i jak jej się łamią, to potem jest płacz i ból.
W tym roku wyjątkowo rozprzestrzeniła sie plaga obciachowych akryli...
Wielkie,dłuuuuuuugie szpony we wszystkich oczojebnych kolorach w których właścicielka praktycznie nic nie może zrobić
Nie mówie,że wszystkie akryle są obciachowe, widziałam bardzo dużo ładnych,
ale większość to totalna wiocha
W tym roku wyjątkowo rozprzestrzeniła sie plaga obciachowych akryli...
Wielkie,dłuuuuuuugie szpony we wszystkich oczojebnych kolorach w których właścicielka praktycznie nic nie może zrobić
Nie mówie,że wszystkie akryle są obciachowe, widziałam bardzo dużo ładnych,
ale większość to totalna wiocha
Widziałam takie cos ostatnio... Wracałam z Sensation i do przedziału weszłą grupka głosno(i niestety głupio) mówiących ludzi. W tym była jedna laska, która miała paznokcie chyba z 4 cm długości, ,koloru oczojebny pomarańcz, a końcówki zrobione zielonymi cekinami.... Cóz, że miała problem z odebraniem komórki, ale lans był!
Ostatnio rzeczywiscie jakaś dziwna moda nastała na niesamowicie długie tipsy w głupkowatych kolorach z głupkowatymi wzorami. I mam ochote wtedy zapytac takiej pani, jak ona zakłada np rajstopy? Czy robi cokolwiek innego - pisze na kompie, myje sie itd itp
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum