Ja mam tipsy i wcale nie dlugie tylko naturalnej dlugosci ,fakt po 2 tygodniach widac juz odrost .Ale ja robie sama, takze kasa nie gra roli...A wcale nie trzeba obcinac tipsow, tylko je spilowac i odrost rowniez ,jezeli sa dobrze zrobione to spokojnie mozna nosic do miesiaca czasu...a wzorek jak jest tez dobrze zrobiony ,to nie widac ze paznokiec odrosl.
Obecnie nie mam tipsów, bo.. sama je zdjęłam Ale po prostu nie miałam czasu iśc na uzupełnianie. I ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu moje paznokcie wcale nie są w gorszym stanie, tylko wprost przecienie - sa jakby twardsze! Ale ide sobie załozyc od nowa, bo jednak to niesamowita wygoda. Moja Madzia świetnie mi je robiła, że ludzie ie wierzyli, że mam tipsy. Odrostów widac nie było. Cena naprawde przyzwoita, jak na tarnowskie warunki. Miałam i na formie i na tipsie. I nie wiem które lepsze
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
moim zdaniem długie tipsy rzeczywiście wyglądają sztucznie, ale za to krócoitkie tipsy z frenczem i małymi cyrkoniami mi sie bardzo podobają.
te "kioskowe" tipsy przeważnie są duzo za dlugie bo takie łatwiej przykleić i mozna je obciac na dowolną długość.
Edyta_000 napisał/a:
lepiej dbac o swoje naturalne pazurki
ale niektore dziewczyny nigdy nie beda mieć ładnych długich naturalnych pazurków ze wzgledu na prace/sport albo dlatego ze mają bardzo łamliwe paznokcie Sweet-Girl, dawaj fotke swoich
Dziewczyny jak odzyskam aparat to wkleje..... obiecuję
[ Dodano: 2007-07-22, 09:24 ]
Oto moje tipsiki.... zdjęcie robione telefonem w nocy.. dlatego prawie nic nie widać
Teraz mam nowe z akrylowymi kawiatkami I wydaje mi się, że są dużo ładniejsze od tych (wkleję kiedyś) . Taaak w szkole też będę je nosić Będę musiała się ukrywać przed geograficą
_________________ P <33:*:*..SZCZĘŚCIEM ODDYCHAM !
tipsy hmm niektóre są ok,ale u kogoś. sobie bym nie zrobiła-nie mój styl, wole mieć zadbane choć krótkie. zresztą nie lubię długich pazurów bo mi przeszkadzają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum