Tipsy to najgorsza rzecz jaka tylko istnieje
Od zdjęcia ich minęło już 3 miesiące.... a moje paznokcie nadal są cieniutkie, miękkie, łamią się przy najgłupszych czynnościach
Nie polecam.
Miałam mocne paznokcie przed...
Teraz jest szajs..
Mam nadzieję, że w końcu się zregenerują.
obciac mozesz zwyklum obcinaczem,a reszte i male pekniecia spilowac pilnikiem
tylko za duzo nie obetnij bo po spilowaniu moze sie okazac ze pazurki sa za krotkie
Iwi, Siostro moja, musisz mi doradzic chce sobie zaszaleć i załozyc zelki za 30 złoty w koninie laseczka robi wiec to nie majątek. Tylko pytanie jedno-zele sie robi na tipsie czy tak na szablonie? bo jak na szablonie to wydaje mi sie ze długo niewytrzymaja...
tipsy na szablonie tyle samo wytrzymuja jak i na tipsie,jezeli laska umie robic to ja proponuje na szablonie bo sa ladniejsze,ale tylko pod warunkiem ze naprawde dobrze robi zelki
nie zawsze,ja mam kolezanke z netu ktora robi akryle na dobrej jakosci produktach za 50 zl,tylko ona malo bierze bo sie jeszcze uczy,ja za akryle tez biore 50 zl,wiec 30 to nie jest tak zle,sprawdz tylko Kinna czy ona ma skonczony kurs
poprostu jak sie wkoncu zdecydujesz i bedziesz u niej to powiedz zeby ci pokazala certyfikat ukonczenia kursu,a moze masz jej jakas strone www,albo wiesz czy mozna zobaczyc fotki jej pazurkow w necie? a i wiesz moze z jakiej firmy ma produkty?
dowiaduj sie szybko
Kinna napisał/a:
płaciłam 90 i sie trzymały moze 2 tygodnie
czasami tak bywa i to moze byc zle wykonany pazurek,kijowe produkty lub poprostu pech
poprostu jak sie wkoncu zdecydujesz i bedziesz u niej to powiedz zeby ci pokazala certyfikat ukonczenia kursu,a moze masz jej jakas strone www,albo wiesz czy mozna zobaczyc fotki jej pazurkow w necie? a i wiesz moze z jakiej firmy ma produkty?
dowiaduj sie szybko
czuje sie powalona gradem pytań zapytam sie wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum