Tips się przykleja do paznokcia i razem z nim rosnie. Tak jak cos się stanie w paznokcia, jeśli radełkiem uszkodzimy płytke przy usuwaniu skórek, to potem to uszkodzenie "idzie " do góry, az w końcu je spiłujemy, tak samo jest z tipsem. Jesli są dobrze zrobione, to tego odrostu nie widać. Ja np moglabym jezcze spokojnie nie iśc na uzupelnianie, ale ten tips z kciuka odleciał w końcu (z moją pomocą delikatną )MOżna normalnie paznokcie pomalować i nie będzie widać. Zalezy jak szybko Wam paznokcie rosną.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Kinna, a robilas kurs? na jakich produktach bedziesz pracowac?
mam zamiar kupic cos takiego jak multimedialny kurs na płycie, tam tez jest wytłumaczone co i jak najpierw kupie tansze zele zeby pocwiczyc na sobie i mamie nakładanie itp a pózniej to zobaczymy myslałam o firmie Sun Flower
szukałam ale nie było a taka płytka kosztuje 10 złoty to tam pal licho
z takiej płyty dowiesz się mniej niż z for o przedłużaniu paznokci....
Magda87od razu zabiły po prostu ceniące się stylistki nie nagrywają płyt i nie sprzedają ich za 10 zł.
z takiej płyty dowiesz się mniej niż z for o przedłużaniu paznokci....
Nawet pójście na kurs wszystkiego nie nauczy ,praktyka czyni mistrza ....Wiem coś o tym. Jestem po kursie, już drugi rok i przez ten czas nabrałam dużego doświadczenia ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum