Wysłany: 2006-01-07, 12:59 paznokietki na studniówke
Czesc wszystkim mam za miesiac studniówke i nie moge sie zdecydowac jaki sobie zrobic wzorek na paznokciech moze macie jakies fajne propozycje i podzielicie sie nimi ze mna :*
ja bym ci radzila przede wszystkim dopasowac kolor lakieru do makijazu ktory bedziesz miala i koloru sukienki - jesli sukienka jest czarna to wiadomo mozesz poszalec natomiast jesli ma konkretny odcien to moze po prostu francuski manicure i do tego jakis wzoreczek w jej kolorze
no tez myslalam o francuskim ale stwierdzilam ze to za bardzo popularne ja czesta na codzien go nosze nawet teraz go mam na paznokciach i dlatego chcialam cos bardziej wystrzalowego ale dzieki za propozycje
No i tu jest problem bo nie mam jeszcze sukienki jutro mam zamiar isc na poszukiwanie czegos ale myslaBam cos w kolorez bardzo ciemnego brazu bo podobno jest mi ladnie a z czym wróce do domku to jescze nie wiadomo....
[ Dodano: 2006-01-09, 19:19 ]
OLENKA dzieki za wzorki moze skorzystam masz Badne paznokietki widze ze tez lubisz miec takie dlugie ahhaha ja tez takie kocham no ale jakos z tym bywa róznie bo najgorzej jest w szkole....:)
[ Dodano: 2006-01-14, 16:04 ]
no i diametralna zmiana co do sukienki nie bedzie czekolady tylko ciemno bordowa góra no i czarna spódnica ;D no i co teraz ?? Moze ktos ma jakis fajny wzorek pod taki komplecik??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum