Iwonko! Mam do Ciebie pytanie - czy mogłabyś mi polecić jakis dobry utwardzacz, czy jakiś inny lakier, którym mozna by pokryć cyrkonie itp. ? Potrzebuję jakiegoś dobrego specyfiku do pokrycia zdobień bo będę zdobić koleżance paznokcie na jej ślub. Więc żeby się jej to ładnie trzymało i w miarę długo.
Jeszcze tydzień do jej ślubu Ale mam nadzieje, że jakoś wyjdzie Sobie też mam coś tworzyć, ale pójdę na łatwiznę, i nakleje sobie gotowe wzory (takie z kilku cyrkonii) .
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja uwielbiam ozdabiać swoje paznokcie. Robię to w każdej wolnej chwili i już praktycznie zajmuję się tym ponad rok. Może będzie już ze 2 lata. Prowadze także moja stronkę na którą zapraszam... www.czarna-nail.blog.onet.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum