już zrobiłam
nie musiałam czekać 15 h
tylko tak na folii aluminiowej nie wychodzi
na takiej zwykłej odchodzi bez problemowo
jeszcze raz gratulacje za ten pomysł
Sweet_Nuka
Wysłany: 2005-11-04, 10:01
ja czekalam 15, bo byc moze mialam inny lakier No na foli aluminiowej to nie robilam, ale na zwyklej sama masz dowod Tylko nie rob ozdb na zapas, bo po jakims czasie, o czym niestety dowiedzialam sie z doswiadczenia juz po sprzedaniu ozdob .. gdzies tak po miesiacu czasu lakier twardnieje i na zaokraglonej plytce paznokcia lamie sie a to co sie nie polamalo jest sztywne i odstaje. Najlepiej robic to na swiezo
domcia16
Wysłany: 2005-11-27, 15:24
piękne:D Chciałabym zacząć też robić coś takiego jak Ty, ale tylko dla siebie. Tylko nie wiem czy mi tak ładnie wyjdą bo jestem "początkująca":P mam troche doświadcznia, ale raczej z cekinkami albo z rozmazaniami ale zawsze jest ten pierwszy raz:P
Bardzo mi sie podobaja te wzorki, ja takie robie z cyrkoni i lakierow i naprawde bardzo ladnie to wyglada. Podziwiam twoja cierpliwosc do naklejania na te folie
groniu33
Wysłany: 2006-05-23, 18:52
gratuluje pomyslu!!! sama jestem tez dosyc "twórcza", ale na cos tak superowego to bym chyba nie wpadla!!! przede wszystkim jaka oszczednosc czasu przy klientce, robisz wczesniej wzorek, a potem tylko naklejasz!! ! bardzo dziekuje za podpowiedz, moje uszanowanie!!!!:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum