|
Jak radzicie sobie z druga reka? |
| Autor |
Wiadomość |
marlenawzorek

|
Wysłany: 2005-10-13, 14:31
|
|
|
Ja może tak dużo nie maluję sobie pazokci, ale wczoraj sobie pomalowałam i u prawej ręki mi wyszły wzorki. I nawet ręka mi sie nie trzęsła. Skórek też sobie lakierem nie pomalowałam to juz jest sukces. Trzeba ćwiczyć |
|
|
|
 |
Zosiek

|
Wysłany: 2005-10-13, 17:19
|
|
|
Jest ciężko, ale również popieram pomysł KAMi_ns, musiałam kiedyś pomalować paznokcie po kilku pifkach i uwierzcie mi poszło mi duzo lepiej niż zwykle!!! |
_________________ Gość, pozdrawiam |
|
|
|
 |
iwiopole

|
Wysłany: 2005-10-14, 09:59
|
|
|
ja jakos sobie daje rade z prawymi pazurkami,choc zawsze sa brzydsze od lewych
a ja alkocholowych pazurkow nie robie,bo raz zrobilam i wyszla mi jakas zmutowana biedronka,a mialy wyjsc ladniutkie kropeczki |
|
|
 |
ania-j

|
Wysłany: 2005-10-14, 16:24
|
|
|
alkohol jest dobry na powstrzymanie trzesienia rąk ale raczej wzorki wychodza troszke krzywe i nie wiem czy to tak naprawde dobra rada!!! ale moze komus pomoze!! najlepszym sposobem jest tak jak:
| Sweet_Nuka napisał/a: | | ja biore pedzelek lub to czym zdobie bardzo blisko przodu (wiesz, tak chocby pioro zaraz przy stalówce) a dłoń przy nadgarstku opieram o blat, wtedy jest stabilna a pole ruchu malowania duze |
big |
|
 |
Malinka :p

|
Wysłany: 2005-10-14, 16:44
|
|
|
| Ja jak już napisałam fajnie sie maluje pod wpływem alko ale za to okropnie dzien po przepiciu... ja mam wtedy delirke rąk i nawet pisze brzydziej niz zwykle a co dopiero jakies wzorki robic |
_________________ Malinalicious |
|
|
|
 |
luiza10

|
Wysłany: 2005-10-21, 14:56
|
|
|
| ja czasami lepiej wykonam wzorek lewą ręką niż prawą( chyba się barzdiej staram) |
_________________ pozdrowienia KAMI_ns |
|
|
|
 |
dorcia20

|
Wysłany: 2005-10-21, 18:30
|
|
|
ja mam dokładnie tak samo, lewą ręką bardziej się staram i ładniejsze wzorki wychodzą |
|
|
|
 |
_cZaRnA_

|
Wysłany: 2005-11-02, 20:24 Re: Jak radzicie sobie z druga reka?
|
|
|
| kasiula278 napisał/a: | Chodzi mi o to w jaki sposob zdobicie paznokcie w tej rece, ktora na codzien piszecie. No bo wiadomo jesli ktos jest prawo reczny, to latwo mu ozdobic lewa... A z prawa jest juz gorzej. Mi strasznie sie trzesa rece i wzorki w prawej zawsze wychodza troche bardziej koslawe Czy macie jakies metody na opanowanie tego???? |
Witaj. U mnie początku byly najgorsze, a teraz jak sie przykladam to czasem lewa ręka wyjdzie lepiej niż prawa. Przyznaję jednak, ze niektore wzorki nadal robię na bezdechu hehe..
Co mogę polecić. Oparcie ręki i powolne malowanie. Ćwiczenie czyni mistrza i z czasem dojdziesz do wprawy . |
_________________ www.czarna-nail.blog.onet.pl |
|
|
|
 |
Ann-monica

|
Wysłany: 2006-04-15, 10:31
|
|
|
Ja się nauczyłam zdobić prawą rękę (jestem praworęczna ) tak że poprostu uczyłam się pisać lewą reką dosyć dłuuuuuugo i teraz umiem zdobić bo ręka jest już wyćwiczona a przy okazji umiem pisac lewą ręką |
_________________ Lato . . . Pozdro :* |
|
|
|
 |
afrodyta

|
Wysłany: 2006-04-15, 14:36
|
|
|
ja nigdy nie miałam kłopotu z malowaniem prawej reki a wzoraki zawsze mam ok i nie musze sie do tego bardzo przykładac
a co do metody alkoholowych zdolnosci to jeszcze nie próbowałam ...może kiedys jak bedzie okazja to spróbuje haha |
_________________ Kocham kocham.... :D:D |
|
|
|
 |
k81_81

|
Wysłany: 2006-06-16, 18:41
|
|
|
Ja mam zawsze problem ,ze zrobieniem wzorku u prawej reki ,strasznie mi sie trzesie!!!. |
_________________ samotna.... |
|
|
|
 |
Pata;)
|
Wysłany: 2006-08-21, 18:47
|
|
|
Ja tez maialam z tym problem na poczatku ale jakos po przeszlo po czasie.Przyznam ze czesto maluje paznokcie wiec moze mam juz wprawe... |
_________________ Pozdrowionka dla KAMi ns! |
|
|
|
 |
Reichea

|
Wysłany: 2006-08-21, 23:47
|
|
|
ja mam jedną metodę- POWOLI I BEZ NERWÓW! Kiedyś nie bylam wstanie pomalować sobie ladnie prawej reki, ale teraz sobie myśle - mam czas, najwyzej jak nie wyjdzie to zmyje i jakoś wychodzi mi |
_________________ www.azyl.schronisko.net |
|
|
|
 |
Pyma

|
Wysłany: 2006-08-22, 09:46
|
|
|
Ja kiedyś miałam z tym spory problem, wszystko mi się rozmazywało. Ale teraz mam już sporą wprawę, robię wszystko bez pośpiechu i jakoś to nawet poźniej wyglada |
|
|
|
 |
Paznokietka :)

|
Wysłany: 2006-08-25, 13:04
|
|
|
| trzeba się przyzwyczaić ;] ja jak maluje paznockie to albo siadam na ziemi i opieram obydwie rece na lozku, albo siadam z podkulonym nogami i jedna reke klade na kolanie a druga opieram na udzie |
_________________ Szukam zakochanej pary do sesji fotograficznej!! |
|
|
|
 |
|
|