Witam wszystkich! Moze to nie odpowiednie miejsce, ale jestem tu nowa i chciałam się przywitać Umieszczacie tu śliczne zdjęcia paznokietek. Sama zdobie, ale jestem samoukiem , zamierzam isc na kurs bo bardzo to lubie i chciałambym się tym zajmować w przyszłości. Jak widze te cudeńka to ąz mi się coś robi w środku (efekt nowego zboczenia czy co ) Postaram się też coś nowego powklejać I opisywać co i jak robie, pomagając w tym Wam jeśli ktoś byłby zainteresowany.
Pozdrawiam wszystkich!!!!!
część pazurkow skopiowalam znaczy nie wymyslilam wiec to tak jakby plagiat - teraz wlasnie sobie robie jeden wzorek stad podejrzany - co prawda umieszczony byl na paznokciach u stop ale co tam... przeniosę go na paznokcie u rąk (zebym ja jeszcze wiedziala jak tu fotki wklejać )
Witaj! Bardzo się cieszę - im więcej takich zdjęć tym lepiej - jestem początkująca i dopiero się uczę tej sztuki - więc będzie to dla mnie bardzo pomocne - i myślę że nie tylko dla mnie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum