DZięki .. a to ma być dyskoteka Pdoba mi się ten biały pierwszy od lewej tylko teraz pytanie kto mi go zrobi.. więc można prosić o ciut łatwiejsze... ??Z góry dzięki..
A no wykorzystałam jeden wzorek i pochwale się co wyszło.. jednak robione było na szybko i niestey jeden paznkieć mi się ułamał więc jest krótki... a dziś następny .. łamliwe mam te paznokcie no.. )nie jest to asuper zdjęcie bo rovił je facet)
Ale oto wzorek :
Adriana to jest ten pierwszy od lewej na 4 fotce od Kreestal może mało podobny, ale niestety mam strasznie słabe paznokcie i na zrobienie ich miałam 30 min a to jest mało na dwie ręce...
A ja ze swojej strony proponuję Ci na wieczór wzorek w kolorku czarno - srebrnym. Wygląda naprawdę doskonale na paznokciach. Dokładny sposób jak go wykonać znajduje się na mojej stronie. Link w moim opisie i pod każdą wiadomością.
anuś... zrobiłam go tak:
namalowałam trzy paski poziomo różowy, pomarańczowy i żółty i jak były jeszcze mokre przeciągnełam cienkim pędzelkiem pare razy
a mnie się podobają najbardziej właśnie Sylwestrowe i te ostatnie A te studniówkowe podobają mi się barzdiej w Twoim wykonaniu innymi kolorami (te niebieskie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum