Na targach kosmetycznych "Beauty" w Duesseldorfie pokazano w piątek światową nowość - lakier do paznokci dla psów
"Teraz można wyjść na spacer z pieskiem o stosownie umalowanych paznokciach" - zachwalała produkt rzeczniczka producenta, demonstrując białego pudla ze stosownym manicure.
Pomalowane psie paznokcie wyglądają podobno "porywająco", a poza tym przyjemnie pachną. Firma zasięgnęła też opinii zwierzęcych psychologów, którzy solennie zapewnili, że malowanie paznokci psiakom nie zaszkodzi. (PAP), za gazeta.pl
Niedługo niektóre pieski będą lepiej wyglądac niż niektórzy ludzie. Fryzjerzy, manicure, psychologowie. Czasem to aż by się chciało być takim np terierkiem
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie no, to już przesada Już psychologowie psi i fryzjerzy byli wystarczająco dziwni, później perfumy, teraz manicure... Może będzie nowy zawód - psi manicurzysta. Super. Dobrze, że nie szkodzi, no ale kurde, pies to pies
Buehehe! Bawi mnie to z tymi psami Zabawne... zgadzam się z poprzedniczkami, że za niedługo to będziemy je jeszcze malować
A co do tych zdjęć iws, to z jednej strony ochydnie to wygląda, a z drugiej strony to podziwiam osoby które potrafiły zapuscić takie długie paznokcie... chybą, że to są jakieś "since-fiction" :P
Obiadek jadłam na stołówce szkolnej, ale był ohydny, a co z tym idzie: mało zjadłam i się nie najadłam, więc sobie poszłam do sklepu po chlebek i ser i mam właśnie radochę z kanapeczek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum