Ogienki są śliczne bardzo mis ię podobają no włąsnie dziewczyny a można sobie przedłużyć paznokcie.. żeby nie nakładać na całą płytkę żelu.. czy akrylu.. ??
dokładnie tak chodzi o ich kształt i długość - niestety mam strasznie łamliwe pazurki
a co do zdobienia to sama też coś kombinuje - jak tylko troszkę pazurki mi podrosną ale to nic nadzwyczajnego
trzeba wierzyć w to ze się ładnie uchowają i nie myśleć o tym że mogą się złamać bo wtedy napewno się złamią ja jakoś o tym nie mysle i już całkie całkie mi się cuhowały
Ale Ty Kami masz jeszcze ładny ich kształt, ja niestety kształt mam łopaty... walczę z tym... no ale tak mnie niestety matka natura obdarzyła takim kształtem paznokcia więc muszę już taki mieć ale jakoś można zawsze zaruteszować wypiłować itd. tylko jeden mi się mój paznokieć podoba
no to właśnie robie ale to nie jest ten kształt jaki bym chciała mieć... lewą rękę sobie jeszcze sama wypiłuje ale jak wezme się za prawą... to lepiej nie patrzeć.. musze się do kumpeli przejść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum