te czerwone sa teraz najmodniejsze,co druga laska w salonie sobietakie robi,ja na szczescie nie jestem co druga bo choc mi sie podobaja to takich raczej miec nie bede
Lotta, bardzo łądnie Ja tez najbardziej lubie frencha i na dłoniach i na stopach,ale ostatnio maluję na jeden kolor ( jakieś bordo czy czerwień ) bo za dużo czasu mi zajmuje zrobienie frencha na stopach i na drugi dzień odpryskuje( jakies denne lakiery mam ) . A jako,że nie lubię innych kolorów na paznokciach dłoni i stóp,więc na dłoniach też jakaś tam czerwień.
Ja tez najbardziej lubie frencha i na dłoniach i na stopach,ale ostatnio maluję na jeden kolor ( jakieś bordo czy czerwień ) bo za dużo czasu mi zajmuje zrobienie frencha na stopach i na drugi dzień odpryskuje( jakies denne lakiery mam ) . A jako,że nie lubię innych kolorów na paznokciach dłoni i stóp,więc na dłoniach też jakaś tam czerwień.
nienawidze ciemnych kolorow na paznokciach u stop, owszem ladnie to wyglada ala raz jak sobie pomalowalam na braz to czulam sie tak jakbym miala jakies bloto na paznokciach mimo iz wzorek byl calkiem ladny, wlasciwie u stop to robie tylko frencha
Ja mam tak malutkie paznokcie u stóp ze ja tam własciwie nie mam czego malowac
A co do dłoni to też uwielbiam frencha ale robie takiego oszukanego bo na wierzch kłąde bezbarwny lakier
szczerze? dla mnie te kolory kompletnie psują efekt. dziewczyna na prawde sie napracowala ale dla mnie takie oczo*ebne kolory na paznokciach wygladają tandetnie ale sam wzor jest przesliczny
Mi sie wydaje ,ze jak sie robi pazury to sie spoglada innym okiem .Mi tez sie kiedys nie podobaly takie paznokcie ,a o kolorach nie wspomne,gust mi sie zmienil
.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum