szczerze powiem ze nigdy nie naklejalam zadnych tego typu naklejeczek (oprocz hologramow) na pzanokcie i jakos nie wiem czemu ale nie moge sie do nich przekonac mimo ze sa bardzo ladne wole jednak wzroki "domowej roboty"
Wysłany: 2007-01-10, 10:28
dejanira, bardzo ladne, delikatne i takie kobiece. Nie ma na nich naciapane wszytskiego po rtochu we wszytskich kolorach teczy - to plus
a wiec pierwsze co to potrzebna wykalaczka najlepiej zeby byla zaostrzona - zwykle robie wglad tora jest bardziej ostra- albo szpilka najpierw malije cala powierzchnie paznokcia lakierem do francuskiego ale moze byc jakokolwiek lakier transpraentny nastepnie tak jak przy francuskim poczatek paznokcia na bialo stawiam na srodku 2 biale kropeczki 2 czarne i wszystko mieszam wykalaczka badz szpilka nie jest to skomplikowane ale trzeba robic to bardzo szybko aby lakiery nie zdazyly zaschnac
na allegro wysyłaja ci 10 paczek po 10 tipsów z kazdego rozmiaru. Jak dojdzie paczka to poprostu musisz sobie podokładac do swoich paznokci i zobaczyc ktory jest najlepszy na dany palec
Fajnie, a ja jestem ostatnio jakaś leniwa i maluję tylko paznokcie u nóg. A poza tym muszę sobie kupić kilka nowych lakierków , bo te co mam już mi się znudziły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum