A ja powoli sie zniechęcam Probowałam zrobic jakis wzorek z rozmazywaniem igiełka, ale wychodza mi tlyko zwykle kreski! W ogóle nie ma tkaich ładnych zagięć jak na zdjeciach... Czy ktoś mi może doradzić jak je zrobic?
dokładnie jak napisała iws- szybciutko nakładasz lakier i od razu7 łapiesz za igiełkę i rozmazujesz. i dobrze jak lakier nie jest zbyt gęsty i nie wysycha za szybko
gosiunia kochana jesteś za te cuda
Ilinka nie wiem czy zrozumiesz, jednak musisz nie przejeżdżać igiełką po płytce a jakby w powietrzu tylko po lakierze, wtedy te rowki nie będą widoczne
[ Dodano: 2005-05-29, 19:55 ]
Ilinko, jak Twoje próby dotyczace zdobienia paznokietków? mam nadzieję, że się powiodły
gosiuniu2004 cały czas przegladam zdjęcia na stronkach podanych przec Ciebie i jestem zachwycona tymi cudami
czesc dzieki KAMi_ns za pozdrowionka ja rowniez was wszytkie pozdrawiam jeszcze troche glupie sie w tym forum ale damy rade podaje wam adresik gdzie jest full wzorkow o to adres
umieszczę swoje dwa ostatnie wzorki. Tylko nie śmiać się ukradkiem Nie jestem tak dobra w malowaniu pazurków jak Kami czy Marti, i w dodatku nie potrafie zapuścić bo mi się rozdwajają. No ale mimo wszystko Wam pokażę ...
ten wzorek miałam niedawno:
a ten zrobiłam sobie wczoraj:
Jakos byłaby lepsza gdybym miała aparat cyfrowy, a ja wkładam rękę do skanera nie mam innego sposobu.
Zrobiłam sobie też wzorek na pazurkach u nóg, ale jak tu stope do skanera wsadze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum