a mi sie wszystkie paznokcie polamaly wiec teraz nici z wzorkow beda...
gdybym miala fundusze to bym sie nawet niee zastanawiala tylko poszla zelki zalozyc...
ale nie emam ...
Ja dziś "zaszalałam" i pomalowałam sobie pazurki na "marchewkowy french".
Ostatnio też poddałam też moje naturalne pazurki żelowaniu i oto efekt
Na małym paluszku jest tpis, bo przed żelowaniem złamał mi się pazurek
wiesz co albo swiatlo sie tak dziwnie zalamalo albo masz za malo zelu na tym malym palcu bo wyglada strasznie nienaturalnie.
a french bardzo ladniutki
French rzeczywiście bardzo ładny. Co do małego paluszka to chyba niewystarczająco wyrównany jest tips (spiłowany) aby gładko przechodził w płytkę paznokcia. Przez to żel wydaje sie nałozony nierówno. Ja też tak miałam na początku mojej przygody ze sztucznymi paznokciami. Pozostałe paznokcie !
Afrodyto bardzo ladne paznokietki ja tez bardzo lubie french zapuszczam teraz paznokietki zeby sobie go zrobic jest tutaj tyle propozycji ze kazdy po kolei bede musiala wyprubowac
Hm... French manicir, jak każdy inny , ale bez ozdóbek. Mnie np. bardziej przypadają do gustu np. z jakimiś kwiatkami czy cosik w tym stylu. Ja niestety ozdób mieć nie mogę. Kilka propozycji :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum