Dobra, dobra Wyglądają na mocne! Zazdroszcze! Ja swoje musiałam spiłowac, bo juz się zaczęły łamać i wyginać Musze jakiś preparat kupić, może ten słynny Nail Tek ?
Na Twoich paznokciach akryl czy żel to grzech!
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
O matko!!!!! To są prawdziwe paznokcie?????????????????
>>>>Ada
Ja też wczoraj myślałam o Nail-Teku , że muszę już sobie na niego odkładać na te moje paznokcie
>>>>Kami
Z diamentem? Czyli co? Odżywka Strong Results z pyłem diamentowym? Bo jak tak to ja też ją mam i od razu gadaj nam tu jakie są te domowe sposoby i jak pielęgnujesz
tak nataliaada, to jest ta z A. strong results
a domowe sposoby to 1x w tygodniu kiedy maluje paznokcie trzymam chwile paznokcie w cieplym oleju roslinnym i 1x w tygodniu nakladam sobie rozgrzany wosk i dziala urosly mi paznokcie
Dolly, śliczne Twoje pazurki bardzo eleganckie i do wszystkiego pasujace.
Kami Twoje równie ładne- bardziej szalone. lubie i takie i takie w zależności od nastroju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum