kurcze szkoda ze nie mam jeszcze cyfrówki bo porobilabym tez zdjecia moich wzorków (zdobieniem zajmuje sie od ponad 2 lat),niestety zdjecia z komorki wygladaja zbyt kijowo ale podaje paczke roznych fotek znalezionych w necie (nie jest to moje wykonanie żeby poźniej nie było niedomówień ) wiekszosc z nich probowalam zrobic sama, zeby zobaczyc jak to wyglada w praktyce i powiem ze niektore sa dosyc proste tylko potrzeba (przede wszystkim) troszke czasu i cierpliwosci. Obecnie zastanawiam sie czy nie zrobic sobie kursu żeli i akryli...
http://rapidshare.de/files/22230011/Nails.zip.html (klikamy w "free"i pozniej przepisujemy kod)
A jak mam się "dogadać" z tymi paskami do frencha, żeby nie zostawał po ich zdjęciu "kołnierz" na granicy białego lakieru i reszty paznokcia?? Bo bez paska to mi wychodzi piękna sinusoida...
A jak mam się "dogadać" z tymi paskami do frencha, żeby nie zostawał po ich zdjęciu "kołnierz" na granicy białego lakieru i reszty paznokcia?? Bo bez paska to mi wychodzi piękna sinusoida..
niestety ja ci nie poradze poniewaz nigdy do francuskiego nie uzuwałam pasków poprostu były mi zbyteczne ... zobaczysz to jest chyba kwestia wprawy zeby malowac bez nie wiem może spróbuj malowac ciensza warstwe białego?? sama nie wiem ...
Mi tak samo wychodzi kolnierzyk ,bo uzywalam paskow. Jak dotychczas stwierdzilam ,ze ladniejsze wychodza mi jak sama pomaluje, chociaz z paskami jest wygodniej
Jakoś nie mam "fachu" w łapkach, bo mi samym lakierem nie wychodzą proste. A z paskami zostaje ta granica... Eh, poćwiczę, jak mi odrosną. Dzięki dziewczyny.
Mi najbardziej podobaja sie skromne paznokcie, tips w koncu ma tak wygladac zeby mało kto poznawal ze to sztuczne lubie popatrzec na wzorki bo uwazam ze trzeba miec talent do tego ale sama wole klasyke, w makijazu owszem uwielbiam szalec:)
Mi najbardziej podobaja sie skromne paznokcie, tips w koncu ma tak wygladac zeby mało kto poznawal ze to sztuczne lubie popatrzec na wzorki bo uwazam ze trzeba miec talent do tego ale sama wole klasyke, w makijazu owszem uwielbiam szalec:)
no ja mam podobnie paznokcie najbardziej lubie nie za dlugie, takie troszke wystajace za opuszek, a co do wzorkow to lubie takie skromniejsze, doslownie 2 kreseczki i jakies jedno swiecidelko - i to wszystko. a najbardziej lubie french i wzorki oparte na nim ale popatrzec zawesze lubie, bo strasznie podziwiam dziewczyny, ktore takie trudne wzorki robia, bo trzeba naprawde miec i talent i cierpliwosc. czesto odwiedzam blogi dziewczyn ktore zamieszczaja tam swoje wzorki i ogladam i zazdroszcze ze tak ladnie umieja
Słuchajcie, mam problem...kupiłam sobie jakiś tam zestawik do frencha i co prawda są dołączone do niego paski i to dużo, ale one mają kształt taki strzałkowaty, a ja takiego wzorku na paznokciach nie chce wolałabym takie okrągłe, normlane... Macie jakiś sposób jak sobie samemu zrobić takowe paseczki??
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ja mam te z A. i coś mnie przez nie trafia. Nie dość, że lakier i tak się pod nimi przedostaje, bo się miejscami odklejają, to jeszcze zostaje po nich klej na pazurkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum