Afrodytko te pazurki sa :)Ale te pierwsze należą do naszej forumowiczki Kami_ns a drugie juz pojawiły se na forum -tak jak i te pierwsze:)Ale faktycznie są godne uwagi:)
Ninka, tak wiem ze to sa pazurki Kami_ns ja nie mówiłam ze sa przeciez moja tylko znalazłam je w necie i mi sie spodobały i chciałam zebysie i wy mogły je zobaczyc nie chce zeby mi ktos zazucił ze sie chwale tym co jest nie moje jesli ktos tak pomyslał to przepraszam za nieporozumienie
Rybc!a, spoko to nie było do ciebie skierowane tylko napisałam sprostowanie bo w poscie zapomniałam napisac ze to sa foty z neta zeby potem nie było jakiegos sporu na forum lubie miec zawsze czysta sytuacje:)
afrodyta, nie nie!!zle mnie zrozumiałas:P hehe chodziło tylko o to ze te fotki sie pojawiły juz na forum!!A tak tylko chciałam zaznaczyc ze sa to pazurki Kami bo ona robi cudowne wzorki :)czesto zaglądam do niej na stronke:)Cud miód:)
Rybcia te przedostatnie zdjecia ktore tutaj wkleilas sa porazajaco piekne niewiem dlaczego ale zaczelam zastanawiac sie nad zalozeniem tipsow przez te wzorki
U mnie w Elblągu ( moja mama sobie robi, więc obeznana dziewczyna jestem) kosztuje założenie - 60zł, pomalowanie wzorkiem fantazyjnym 10zł, zwykłe pomalowanie jest bezpłatne , a dopełnienie 30zł.
Ja tak dokladnie sie nie dowiadywalam, ale z tego co kojarze to zalozenie jest chyba 10zł od pazura, wiec wychodzi 100zł. Nie wiem czy to jest razem z malowaniem czy z czym kolwiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum