Dziewczyny nie wiem gdzie umieścić moje pytanie więc weszłam tutaj. Czy nie wiecie gdzie można kupić jednwabne kwiatuszki do paznokci. Widziałam na Allegro jedną ofertę ale najpierw chciałabym to zobaczyć na żywo. Pomóżcie , czy widziałyscie coś takiego w sklepach??
W sklepach nie widziałam, widziałam włąsnie u jednej dziewczyny na Allegro. Ale sama jestem ciekawa, no i ciekawi mnie tez jak to się trzyma, czy długo?
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Adriana według mnie trzyma się to bardzo dobrze dlatego że te kwiatki idealnie stapiają się i przylegają do paznokcia, bo według mnie są bardzo miękkie więc łatwo się "wyginają". A ozdabiane paznokcie muszą ślicznie wyglądać
dziękuję bardzo dziewczynki , myślę, że przydałoby się kilka takich konkursów na tym forum ( niekoniecznie nagradzanych) , wtedy zobaczycie jak to pobudza wyobraźnię i zachęca do pracy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum