Te kolczyki to jeszcze nic, na Fashion TV widziałam dawno temu takie pazurki połączone łańcuszkami Fajnie to wyglądało jak fotki robili i kobitki tak rozciapierzyły paluszki i podniosły na wysokość twarzy. Tylko, że z czymś takim to już zupełnie funkcjonować nie można
Mi sie podobają te czarne pazurki tutaj pokazane
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ciekawa jestem Waszych opinii . Ja to też takie miałam oczy , jak pierwszy raz zobaczyłam to zdjęcie Ale trzeba przynac, ktoś ma niesamowitą rękę do takich prac. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Pomimo, iz jest zupełnie niepraktyczne, to niesamowicie piękne.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Tak wyglądają zdobienia biorące udział w zawodach - od krajowych po międzynarodowe.
Tego typu prace mają pokazać jurorom jak wpraną rękę ma stylistka paznokci, jak dobiera kolory, motywy i jaką ma wyobraźnie. Przy tym wszystkim oceniana jest jakość wykonania.
Ten motyw i wykonanie nie jest jeszcze tak zadziwiające
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum