Kosmetyki do ciała też można by rozgraniczyć na : do mycia(żele ,mydła,płyny do kąpieli),do pielęgnacji(balsamy,mleczka,oliwki) i specjalistyczne czy też zaawansowane(antycellulitowe,ujędrniące i na rozstępy).
A kremy do rąk gdzie umieszczać?Jak i odżywki do paznokci?
No to może np. dział "dłonie", który się może dzielić na "pielęgnacja" i "upększanie" lub "zdobienie"... W "pilęgnacji" byłyby i kremy do rąk, i odżywki do paznokci, a w "upiększaniu" lakiery kolorowe, zdobienia itp. ... Tak mi wpadło do głowy takie cuś
Czytając ten wątek zrozumiałam prawie wszystko. Ciekawi mnie jedno. Czy nie mogłabym np. w dziale o kosmetykach polecić np. podkład i dać link na jego licytację ( Allegro)? Czy to jest zabronione?
Czy nie mogłabym np. w dziale o kosmetykach polecić np. podkład i dać link na jego licytację ( Allegro)? Czy to jest zabronione?
PS Mogę pisać o kosmetykach z aptek?
To jest zabronione, bo jest to reklama, umieszczamy tutaj TYLKO kosmetyki, które możemy kupić w sklepach. A o kosmetykach z aptek trzeba porozmawiac z Szefem.
Szefo, prosimy o wypowiedzenie się w tej kwestii
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
no bo np Vichy jest chyba tylko i wylacznie w aptekach.. A A i jakaś firma? Ich w sklepach tez nie mozna kupic...
No więc prosta odpowiedź nie możemy dodawać kosmetyków które nie stoją na półce obok siebie Skoro firmy które boją się konkurencji uciekając się do sprzedaży bezpośredniej pomijając sklepy to nasz serwis ich nie będzie tolerował. Już i tak się tyle mówi na forum o tych kosmetykach że uszanujmy chociaż jeden temat tego forum na którym nie będziemy o nich pisać. Dziewczyny powiem wam szczerze że 70% tych kosmetyków jest kupowana grzecznościowo (bo koleżanka z pracy dumnie nazywana konsultantką pokazała katalog) Wiem że wiele forumowiczek się ze mną nie zgodzi i będzie chciało bronić tych firm ale naprawdę to nie ma sensu, bo ja osobiście nie uważam tych firm za godne aby o nich pisać i takie jest moje zdanie którego nie zmienię. mam nadzieję że nie narobiłem sobie tym wywodem wrogów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum