No dobrze. Kupiłam dziś (wreeeszcie) za 8 zł. małą buteleczke (15 ml.) we fryzjerskim, bo miałam opóźniony zapłon i tej gazety chyba już nie ma... Zobaczymy co to będzie jak jutro użyje
[ Dodano: 2006-06-17, 16:38 ]
Rany, przede wszystkim to mnie zadziwia jak taka ciupińkowa ilość może wystarczyć na całe włosy, a jednak Wstrząsnełam buteleczką (przyzwyczajenie) i po odkręceniu taki mały bąbelek był, no to go palcem przebiłam i tym co mi zostało to wtarłam we włosy. I to wystarczyło na całość wszystkie pisałyście o jego wydajności, ale dla mnie to szok dosłownie a co do samego działania to od razu mi sie włosy wygładziły, były miłe w dotyku, do tego ślicznie pachniały
_________________ Because heaven sends and heaven takes
A u mnie dziala bez rewelacji,na poczatku jakby wale nei bylo odzywki zadnej na nich,sianowate włosy dzis ulozylam na szczotkei wydawaly sie calkeim miekkie ale spodzielwama sie czegos leprzego.
mada
Wysłany: 2006-07-07, 15:49
a ja jestem zadowolona, moze nie sa to az tak powalajace efekty o jakich pisalyscie, ale jest ok
Hmm... Ważne jest to, żeby nie używać z Biosilkiem innej odżywki bez spłukiwania bo będzie kicha (włosy mogą być obciążone itd.) Poza tym, można używać innych kosmetyków.. odżywek, które się spłukuje.. masek.. itd. Ja kiedy u żywałam Biosilka (bo teraz mam CHI) to robiłam też WAX.. czasem jakąs płukankę..
mada
Wysłany: 2006-08-20, 18:11
Paulette napisał/a:
mada napisał/a:
ja mysle ze jesli to bedzie odzywka bez splukiwania ale w sprayu to nie bedzie tak zle
No w sumie to też zależy od włosów.. ale jeśli ktoś z natury ma skłonne do przetłuszczania to nie radzę przesadzać Wszystko z umiarem
tak,masz racje, ale wyzej napisano ze sam jedwab nie daje zadnego efektu. jasna sprawa ze jesli ktos nie potrzebuje niczego wiecej (jak np ja) to nie musi nic wiecej uzywac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum