|
Farouk - Biosilk -Silk Therapy - jedwabisty preaparat regen. |
| Autor |
Wiadomość |
adriana7

|
Wysłany: 2006-04-28, 17:18
|
|
|
Ja juz zakupiłam CHI Zapach to zdecydowanie lepszy ma Biosilk(ale ja mam skrzywienie na punkcie zapachów, więc tego prosze nie brać pod uwage ). Włosy są po nim mięciutkie, idealnie się rozczesują. I co najlepsze w tym wszystkim po CHI nie musze uzywac prostownicy - tak się ładnie prostują!! Moje włosy z natury są proste, tylko ostatnio coś się dziwnie układają, odwijają itd, a po CHI i wysuszeniu są prosciutkie! Chyba można polecać |
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ... |
|
|
|
 |
Paulette

|
|
|
|
 |
adriana7

|
Wysłany: 2006-04-29, 14:31
|
|
|
| Tak!! Chyba efekty są lepsze niz po Biosilku. |
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ... |
|
|
|
 |
Paulette

|
|
|
|
 |
Mariti
|
Wysłany: 2006-05-01, 20:49
|
|
|
Miałam Bioslilk, mam Badd Azz i Chi.
Muszę przyznac, że zapach najlepszy to ma badd Azz ( melonowy), zapach Chi niekoniecznie mnie powala,ale działanie tak. Biosilk jest zdecydowanie najsłabszy z tych preparatów, Badd azz lepszy a Chi najlepszy , bardzo mocno regeneruje, nabłyszcza, wygładza, jest tak wydajny jak reszta .Zakupiłam tez odżywke do pracy z prostownica Chi ( 300 ml za 36 zł na allegro) i zdecydowanie mnie powaliła, włosy po jej uzyciu są miekkie, lsniące,gładkie, nawilzone, nadaje sie tez do użycia dla Tych , które nie prostuja włosków a efekt po prostownicy : sypkie, lśniace , nawilżone włoskie
Myśle, ż e będe jeszcze eksperymentowała z faroukiem, szczególnie z odżywkami, nastawiam sie na kupno Bioslik Fruit Coctail. |
|
|
|
 |
Agnes

|
Wysłany: 2006-05-23, 16:49
|
|
|
oj już dłużej nie moge, musze go kupić !!! Od dawna nastawiam się na ten "Chi", już chciałam kupić na allegro, ale zobacze najpierw w sklepie fryzjerskim, bo jak będa to kupie od razu dwa zamiast wydawać na przesyłke. |
_________________ Because heaven sends and heaven takes |
|
|
|
 |
adriana7

|
Wysłany: 2006-05-23, 17:15
|
|
|
Agnes!!! W dodatku z fryzurami Claudii jest Biosilk i kosztuje to wszystko... 4,90! To mniej niż we fryzjerskim! Do tego gazeta z fajnymi fryzurami gratis |
|
|
|
 |
Paulette

|
|
|
|
 |
Samira

|
Wysłany: 2006-05-24, 12:10
|
|
|
| Mi jakiś czas temu koleżanka mówiła, że w Claudii fryzury jest ten jedwab i nigdzie nie mogłam dostać tej Claudii... Jest jeszcze w kioskach?? |
|
|
|
 |
Paulette

|
|
|
|
 |
Samira

|
Wysłany: 2006-05-24, 12:56
|
|
|
Dzięki Paulette
Znowu opytam okoliczne kioski
Bo jakoś ten z allegro nie przychodzi...
Zrobię sobie zapas |
|
|
|
 |
martunia

|
Wysłany: 2006-05-24, 17:15
|
|
|
| Ja dopiero pierwszy raz użyłam tego jedwabiu<przed prostowaniem włosów> i jestemz niego naprawde zadowolona, po nim włosy sa takie mięciutkie, świecące no i lepiej się układają, naprawde polecam <lol> |
_________________ how to disappear completely... |
|
|
|
 |
adriana7

|
Wysłany: 2006-05-24, 17:26
|
|
|
Popytajcie w takich kioskach mało "używanych" może tam będą jeszcze, choć u mnie naprawde sporo tych Claudii jeszcze jest. Ale powiem szczerze, że byłam w szoku, jak mama to przyniosła do domu! Pozytywnym ofkors |
|
|
|
 |
Paulette

|
|
|
|
 |
Samira

|
Wysłany: 2006-05-25, 09:53
|
|
|
Udało mi się upolować i to w pierwszym napotkanym kiosku A wceśniej nigdzie nie było, opytałam jak wariatka całą masę kiosków.
Podoba mi się ten jedwab, może sobie jeszcze jedna claudię kupię... zabiorę jedwab a gazetę sprezentuję siostrze, a co mi tam |
|
|
|
 |
Scully

|
Wysłany: 2006-05-25, 13:17
|
|
|
ja kupiłam wczoraj, aby ratować włosinki złoty interes, sam jedwab w takiej samej buteleczce u fryzjera kosztuje 9 zł |
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie. |
|
|
|
 |
adriana7

|
Wysłany: 2006-05-25, 13:27
|
|
|
Ja tez jeszcze kupię, będe miała do ciała A gazete to siostrze wyśle |
|
|
|
 |
Samira

|
Wysłany: 2006-05-30, 10:50
|
|
|
Udało mi się dopaść drugi egzemplarz. Jedwab dla mnie, gazeta dla siostry |
|
|
|
 |
afrodyta

|
Wysłany: 2006-05-30, 13:46
|
|
|
ja tez kupiłam gazete i bede testowac jedwab po farbowaniu bedzie czym odzywic włoski |
_________________ Kocham kocham.... :D:D |
|
|
|
 |
Scully

|
Wysłany: 2006-06-15, 12:42
|
|
|
ten jedwab to ziemia obiecana zrobił z moich wstrętnych, rozjaśnianych, sianowatych kundli gładkie i spężyste loki i to już za drugim, trzecim zastosowaniem |
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie. |
|
|
|
 |
|
|