| Portal patronuj± Drogerie KNC |
|
|
| Portal patronuj± Drogerie KNC |
|
Szampon i p³yn do k±pieli Bobini |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Cleo80

|
Wys³any: 2007-05-28, 17:49 Szampon i p³yn do k±pieli Bobini
|
|
|
Ostatnio podkrad³am mojej córce szampon do w³osów i nie mog³am siê powstrzymaæ od opisania go tutaj. Chodzi o szampon i p³yn do k±pieli Bobini. Jak na razie u¿ywam go tylko jako szamponu. Wystêpuje on w piêciu wariantach zapachowych: Malina, Mandarynka, Truskawka, Oran¿ada, Jagoda. Ja mam mandarynkê i uwa¿am , ¿e jest po prostu cudna. Zapach jest taki orze¼wiaj±cy, idealny na lato. Szampon mie¶ci siê w dosyæ du¿ej 400ml butelce, dobrze siê pieni. Jedyne do czego mogê siê przyczepiæ to dosyæ rzadka konsystencja , przy której trzeba uwa¿aæ , ¿eby szampon siê nie wyla³ z butelki. Mimo to mam zamiar wypróbowaæ jeszcze inne zapachy. My¶lê, ¿e stanie siê on szamponem rodzinnym.
Cena ok. 6z³. |
|
|
|
 |
Kinna

|
Wys³any: 2007-05-28, 18:00
|
|
|
Cleo ja jak by³am mniejsza uzywa³am malinowego i pamietam ze by³a tez cola ale teraz w sumie to bym chcia³a oranzade |
_________________ p!nk sh!t |
|
|
|
 |
Apsik!

|
Wys³any: 2007-05-28, 18:03
|
|
|
Kosmetyki dla dzieci to w ogóle odjazd te kolory i zapachy Ja kiedy¶ te¿ ju¿ tu reklamowa³am zwyczajny szampon Bambi dla dzieci, taki tradycyjny, jest wed³ug mnie lepszy ni¿ niejeden drogi szampon z drogeryjnych pó³ek. Zrezygnowa³am z niego tylko dlatego, ¿e musia³am siê skupiæ na walce z ³upie¿em.
Kosmetyki dla dzieci s± te¿ dobre dla alergików, np. w³a¶nie szampony czy wszelkie ¿ele. |
_________________ http://www.thehungersite.com |
|
|
|
 |
Cleo80

|
Wys³any: 2007-05-28, 18:07
|
|
|
| Apsik! napisa³/a: | | Ja kiedy¶ te¿ ju¿ tu reklamowa³am zwyczajny szampon Bambi dla dzieci, taki tradycyjny, jest wed³ug mnie lepszy ni¿ niejeden drogi szampon z drogeryjnych pó³ek. |
Mia³am te¿ kiedy¶ Bambi brzoskwiniowy, ale ten niestety uczuli³ moj± córkê. Musia³am ca³± butelkê sama zu¿yæ. Z wszystkich szamponów dla dzieci jakie do tej pory u¿ywa³am ten Bobini jest zdecydowanie najlepszy. Nawet Johnson's Baby nie jest taki fajny. |
|
|
|
 |
marinka

|
Wys³any: 2007-05-30, 12:46
|
|
|
| ale bajer:D u¿ywa³am w dzieciñstwie bobini, oprócz tego ukochany garnier ultra doux dla dzieci, który wycofali:( |
|
|
|
 |
Lovely86

|
Wys³any: 2007-05-30, 17:32
|
|
|
A¿ nabra³am ochoty na taki szampon
Uwielbiam pachn±ce owocami dodatki do k±pieli, mo¿e siê skuszê |
_________________ Pozdowienia dla Go¶æ! |
|
|
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
kosmetyki
uroda
Opisy na gg
Gry, programy za Darmo
|