dziewczyny pisze tutaj choc pamietam ze byl temat gdzie wpisywalo sie produkty godne kupienia bedace na promocji(nie moge znajsc tego tematu,albo cos mi sie pomylilo)wiec chodzi mi o to ze od wczoraj w rossmannie sa 2 rodzaje balsamow tej firmy na promocji(niestety ten chyba nie,ale mozliwe ze chociaz sprowadza go w wiekszych ilosciach)tak sie zastanawiam moze tamte tez sa godne ublukania ?? (niestety nie pisze do jakich wlosow sa przeznaczone)
Joju, nie wszystko jest przeciez dobre dla wszystkich. Gdyby tak było to nie powstałoby tyle odmian kosmetykow, do wlosow takich, tamtych i jeszcze innych Iwi wciśnij może komuś, mamie czy cos dobrze, ze ona nie kosztowała wiecej
_________________ Because heaven sends and heaven takes
A ja jestem zadowolona. Wczoraj rano myłam włosy i wysmarowałam jhe tym balsamem i nadal są świeże. Może trochę mniej, niż to umyciu, ale nie są tak bardzo przetłuszczone jak byłyby normalnie. Jestem naprawdę pod wrażniem tego balsamu. Włosy są po nim miękkie i lśniące. Polecem
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-20, 10:00
Tak, ja mam lekko przetluszczajace sie, ale niewiele
Pewnie ze tak. Ona ma tkaie fajne wlasciwosci ze po jej uzyciu wlosy sa swieze, lekkie i miekkie. odkad zaczelam jej uzywac to kondycja moich wlosow bardzo sie poprawila i ślicznie sie lsnia na sloncu. Az kolezanki ze szkoly ostatnio sie pytaly co ja robie ze mi sie tak wlosy błyszcza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum