Tez mozliwe, kto wie. W każdym bądź razie obie ceny 5zł i 8zł nie są wysokie ani za niskie. Loreal tez kosztuje 8zł tylko ze ma mniejsza pojemnosc, ale jest o wiele bardziej znaną firmą. Wiec nie wiem nad czym tu sie zastanawiac
Widziałam ten balsam dzisiaj w Naturze. Kosztował niewiele ponad 9zł. Ale to i tak mało przy pojemności 0,5l. Jak mi się jakaś odżyka z tych 5 co stoi przy wannie to sobie go na 100% kupie. Only Me, a jak z zapachem tego balsamu? Długo się trzyma na włosach? I czy jest naprawde limonkowo-melisowy czy chemiczny??
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-12, 11:10
Jest na prawde limopnkowo-melisowy. A zapach dla mnie jest cudowny Po uzyciu tej odzywki wlosy mi tak slicznie pachnialy Nawet Przemek czul, no i zapach dlugo sie utrzymuje i wlosy sa tkaie swiezutkie bo ona oczyszcza gleboko
Moja mama wczoraj kupila jeszcze odzywke do wlosow farbowanych bo ja farbuje na czarno, ale i tak uzywam tej Mr. Potter's bo jest boska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum