Ja odkrylam, ze moje wlosy przetluszczaja sie tak samo nie zależnie od tego czy uzywam szamponu do wlosów suchych, tlustych, czy jeszcze innych. No moze poza szamponem Nivei (tym z pomaranczowa nakrętką), bo po nim to juz jest masakra
a ja zauwazylam
że po prostu nie domyję włosów innym szamponem niż do przetłuszczających..
więc najpierw domywam takowym, a potem jakimś wzmacniającym..
Ja sobie kupiłam szampon i odżywkę normalizujące i balsam bez spłukiwania nawilżająco-regenerujący. Dzisiaj użyłam pierwszy raz i muszę powiedzieć,że włosy są po tych produktach bardzo ładne,puszczste,dobrze się układają. Zobaczymy,jak będą wyglądały włosy po jednym dniu. Poza tym produkty mają dość przyjemny zapach. Chciałam sobie kupić ampułki wzmacniające,ale nie było Chyba jeszcze zainwestuję w Kompres nawilżająco - regenerujący,bo jego cena jest śmieszna,ażżal nie kupić
Ja z joanny używałam tylko farby to włosów i nawet całkiem ładny kolorek mi wyszedł
A co do szamponów i odżywek to tylko Garniera używam bo po czymś innym to moje włosy są jak siano
Ja sobie kupiłam to: Serum nawilżająco - regenerujące do końcówek włosów
No i muszę powiedzieć, że to serum jest świetne! Końcówki już mi się nie puszą, są miękkie i ładnie się błyszczą. Końcówki mi się już nie rozdwajają, więc na ten temat się nie wypowiem
JOANNA ULTRA COLOR SYSTEM DO WŁOSÓW BLOND,ROZJAŚNIANYCH I SIWYCH
Przeznaczenie: polecany do włosów blond, rozjaśnianych i siwych
Efekt: eliminuje żółtawy odcień włosów
Produkt stworzony z myślą o Paniach, które rozjaśniają włosy, a niezupełnie są zadowolone z odcienia jaki otrzymały. Opracowaliśmy szampon zawierający specjalny system koloryzacji, który doskonale eliminuje żółtawy odcień na włosach blond nadając im platynowy blask. Kosmetyk polecany jest również do włosów siwych - doskonale ożywia ich połysk, przywracając naturalne piękno. Dodatkowo dzięki odpowiednio wyselekcjonowanym składnikom pielęgnującym produkt zapewnia włosom optymalna pielęgnację i odżywienie.
Po systematycznym stosowaniu produktu włosy zyskują piękny, platynowy odcień blond oraz witalność i zdrowy wygląd.
200 ml
Polecam ten szapmon wszystkim nauturalnym i farbowanym blondynkom Włosy są po nim miękkie i przede wszystkim likwiduje on ten okropny żółty odcień blondu,nadając włosom ładny platynowy odcień. Używam go regularnie i moje blond pasemka nie żółtkną. Jest tani,bo kosztuje ok 5 zł,więc warto go wypróbować
wlasnie sie nad nim ostatnio zastanawialam nastepnym razem na pewno go kupie
ostatnio nabylam balsam bez spłukiwania nawilżająco-regenerujący Joanny. nawet niezly
Seria "Z apteczki babuni" jest w drogerii koło mojego LO, a że często tam zaglądam, to zdążyłam już oblukać. Kupiłam niedawno odżywke do włosów wypadających i jak na razie nie jestem specjalnie zadowolona z efektów. Wcale nie zauważyłam poprawy, a stosuje już od miesiąca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum