Joanna ma nową serie do włosów,w skład której wchodzą: szampon,serum na końcówki,maseczka,jedwab do włosów i odżywka w sprayu. Seria nazywa się SEKRETY PEREŁ.
Cena waha sie od 10 zł za szampon do ok.19 zł za resztę. Na stronie www można sobie zobaczyć dokładnie co i jak Skopiowałabym tu,ale nie da rady tak bezpośrednio.
Bardzo lubię i tą firmę,a ta seria prezentuje się dość interesująco,poza tym lubię Joannę i jak gdzieś spotkam te produkty,to na pewno wypróbuję
Ja już miałam chyba z 5 kompresów z Apteczki Babuni- mój ulubiony
Tak na dobrą sprawę, to jest ten kompres o wiele lepszy niż maseczka granatowa Dove, która mi zaczęła robić z włosów siano.
Cena śmiesznie niska- ja kupuję za 6,99. Używam po każdym myciu (teraz akurat nie, bo mam inną odżywkę) i moje włosy są w dobrej kondycji.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Oczywiście, że jest. Włosy po nim były suche, poplątane, trudno się rozczesywały. A o jedwabiście gładkich, pełnych blasku, sprężystych i miłych w dotyku włosach - jak producent zapewnia - nie ma mowy. Totalna porażka!
podobnie jest z blyszczykiem... pisze, ze nawilza, a wysusza... no ale ladnie pachnie i daje efekt "mokrych ust", to spoko;p mozna go nalozyc np. na pomadke. ale samego nie polecam.
mam na mysli te z serii fruit fantasy
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum