Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kallos- Silver Reflex
Autor Wiadomość
Cleo80 

Wysłany: 2006-12-13, 08:47   Kallos- Silver Reflex

Silver Reflex firmy Kallos 350ml.
Srebrny szampon koloryzujący

Szampon niwelujący żółte odcienie włosów przy włosach blond siwych białych i rozjaśnianych. Nadaje im jednolity i naturalny odcień srebra. Myje i jednocześnie pielęgnuje włosy dzięki czemu łatwo się rozczesują.
SPOSÓB UŻYCIA :
Nanieść szampon na wilgotne włosy i dokładnie wmasować. Spłukać po paru minutach. Jeżeli chcesz uzyskać mocniejszy efekt możesz zostawić wmasowany szampon we włosach do 8minut, po czym dokładnie spłukać.

Znalazłam ten szampon na allegro i poważnie zastanawiam się nad jego zakupem. Jeśli któraś z Was go miała to proszę o opinie.
Jego cena to ok. 10zł.

Nonkaa 

Wysłany: 2006-12-13, 12:38   

Cleo80 napisał/a:
SPOSÓB UŻYCIA :
Nanieść szampon na wilgotne włosy i dokładnie wmasować. Spłukać po paru minutach.
o dobrze ze napisali, kurna dobrze że są te instrukcje...człowiek bez nich to by wogóle nie wiedział co i jak...

surenie 

Wysłany: 2006-12-13, 12:41   

Nonkaa, święta prawda :lol:

Cleo80 

Wysłany: 2006-12-13, 13:04   

No wiecie , jest to w pewien sposób nietypowy szampon , więc ktoś może nie wiedzieć z czym to się je. Poza tym zdziwiłybyście się jacy debile chodzą po tej ziemi ;)

surenie 

Wysłany: 2006-12-13, 13:40   

Cleo80, mnie chyba już nie zdziwi!!! :lol: chociaż jeszcze całe życie przede mną :D

yska207 

Wysłany: 2006-12-13, 14:09   

Nonkaa napisał/a:
Cleo80 napisał/a:
SPOSÓB UŻYCIA :
Nanieść szampon na wilgotne włosy i dokładnie wmasować. Spłukać po paru minutach.
o dobrze ze napisali, kurna dobrze że są te instrukcje...człowiek bez nich to by wogóle nie wiedział co i jak...

Na mnie największe wrażenie zrobiła instrukcja aparatu foto "Włączyć aparat . Zdjąć przysłonke obiektywu"

tuRmaNIA 

Wysłany: 2006-12-13, 14:09   

Cleo80 napisał/a:
Poza tym zdziwiłybyście się jacy debile chodzą po tej ziemi

Koleżanka mi opowiadała, że jej koleżanka, która jest konsultantką pewnej firmy kosmetycznej miała kiedyś taką klientkę, która zamówiła rozświetlające perełki vel kulki do twarzy. Spotkała ją ponownie po 3 miesiącach i ta kilentka wypala z tekstem:
- 'Te kulki w ogóle nie dają rezultatu'
Konsultantka:
- 'Jak to?'
- 'No bo łykałam jedną dziennie i nie widać efektu'...
:lol:

surenie 

Wysłany: 2006-12-13, 15:50   

mamm, dobre!!! jednak sa takie osoby... :lol:

tuRmaNIA 

Wysłany: 2006-12-13, 15:54   

surenie, a ja się dziwiłam, że na opakowaniach kremów Dax Cosmetics 'face & body' jest napisane, że nie nadają się do jedzenia... :lol:
Jak widać takie ostrzeżenia są potrzebne ;)

surenie 

Wysłany: 2006-12-13, 16:10   

oj są potrzebne i to bardzo... :lol: aż humor mam lepszy jak to przeczytałam... :lol: ja jeszcze nie spotkałam się z taką notką na jakimś opakowaniu... :/

Nonkaa 

Wysłany: 2006-12-13, 17:29   

mamm napisał/a:
na opakowaniach kremów Dax Cosmetics 'face & body' jest napisane, że nie nadają się do jedzenia...
tak samo jak na moich kulkach do kapieli :P no ale to można zrozumiec.. one są takie różowe i landrynkowe że mozna sie pomylic :P

aloes 

Wysłany: 2006-12-13, 18:19   

Dobre, dobre... Miałam kiedyś w ręku taką płytę z programem do nauki obsługi komputera, na której kurs zaczynał się od instrukcji, którym przyciskiem włączyć komputer. Ciekawe, jak biedak włączy płytę, żeby się o tym dowiedzieć....

Sweet_Nuka

Wysłany: 2006-12-14, 10:28   

ja zawsze jak wacham moj krem z daxa to mam ochote go spałaszowac :D
moj kumpel chcial kiedys zjesc mydlo z sephory wygladajace jak czekolada i obrazil sie na mnie troche ze wmawiam mu ze to mydlo, jak to czekolada;/ Ale potem mu pokazalam napis i sie uspokoil
A ja lubie instrukcje na roznego rodzaju zagranicznych sprzetach, gdzie polska wersja tlumaczenia czasem wymiata :D

A co do szamponu, to jest on gdzies w normalnych sklepach? Bardzo mnie to zaciekawilo a szczegolnie chcialabym wiedziec czy ktos juz zna efekty jego dzialania

Cleo80 

Wysłany: 2006-12-14, 10:49   

Sweet_Nuka, szampon ten można kupić u fryzjera lub na allegro. Słyszałam bardzo dobre opinie na temat innego , zwykłego jajecznego szamponu tej firmy. Dlatego zainteresowałam się też tym. Sama go jeszcze nie miałam , ale chyba po nowym roku sobie go sprawię.

Sweet_Nuka

Wysłany: 2006-12-14, 11:41   

Cleo80, a ja teraz bede sie ciezko zastanawiac. Zobaczymy co splynie do mojego portfela w swieta.
W ogole chcialabym sobie kupic szampon p/wypadaniu wlosow i przyspieszajacy porost - tylko jest problem - on jest z Vichy. A wiecie jakie vichy ma ceny :*(

Cleo80 

Wysłany: 2006-12-16, 08:55   

Ok dzisiaj go kupię na allegro, więc w przyszłym tygodniu zdam relację :D

SAMANTA 

Wysłany: 2006-12-17, 13:33   

A ja takie hiciory mam na codzien: Klientka kupila ampułki anty celulitowe spytalam sie pani czy wie jak stosowac? pani: oczywiscie takkkk tak! za pare dni przychodzi i reklamuje ampułki na pytanko co jest nie tak? pani ze sa chyba przetermnowane bo ja brzuch boli :) )))))))))) zjadla pani te ampułki niezle co? Albo polecilam podklad z Loreala ten najnowszy długotrwaly ten do 16h;) pani na drugi dzien przyszła i powiedziala : wie pani co? ten podklad ktory mi pani polecila wcale nie jest dlugotrwaly, spalam cala noc i mi sie wytarł :) )))) na to ja ACHAAAAAAAAAAA niezle sa babeczki:)

Cleo80 

Wysłany: 2007-01-06, 11:08   

Doczekałam się w końcu i mam ten szampon. Jest on strasznie gęsty , ma kolor granatowy i bardzo słabo się pieni. Najlepiej umyć włosy zwykłym szamponem a później nałożyć ten, pozostawić minutkę na włosach i spłukać. Efekt jest bardzo fajny, taki jak po srebrnej płukance. Wolę ten szampon od zwykłej płukanki, bo jest łatwiejszy w użyciu, tańszy i wydajniejszy :)

Odpowiedz do tematu