jaki według was zapach jest najbardziej pociągający ?
Ja najbardziej lubię odżywkę z dziką różę i jakimiś tam dodatkami. To jest w różowej butelce, a przeznaczona jest do włosów farbowanych, suchych i zniszczonych. Kocham ten zapach
A widziałyście może jakieś inne produkty do włosów z Herball Esences poza szamponem i odżywką do spłukiwania? Bardzo lubię te kosmetyki, głównie za ich zapach i chciałabym wypróbować też jakąś odżywkę bez spłukiwania, czy maskę, ale nigdzie nic takiego nie widziałam.
No to się cieszę, żę jest coś oprócz szamponu i odżywki , bo wszędzie widziałam tylko te kosmetyki i byłam przekonana, że tylko one są dostępne. W takim razie muszę wyruszyć na poszukiwania. Scully, a w jakim sklepie widziałaś tą maskę? Miałaś ją może, dobra?
No ja widziałam w drogerii Natury, moze znajdę zdjęcie, wkleję... Nie wiem, czy dobra, bo niedawno przestawiłam się na profesjonalne kosmetyki, a i HE nie przypadł mi do gustu jako szampon...
kurde, nigdzie zdjęcia nie ma. Maseczka jest z tą różyczką w kółku, w takiej tubce trójkątnej z otwarciem na dole i jest jeszcze taka w pudełeczku okrągłym, ale za to głowy nie dam.
edit: zrobiłam skriny z tymi maseczkami
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
no właśnie podobno te szampony cudnie pachną ale to chyba nie wszystko czego oczekuję.
Ladnie pachna ,ale jakos niemoglam sie na niego zdecydowac...kazda wypowiedz tutaj byla tylko o zapachu ,a nie o efekcie tych szamponow...takze kupilam Gliss Cur ...
Ja uważam że Herbal jest świetny. Włosy są takie mięciutkie i błyszczące, a zapach po rpostu zniewala Miałam komplet (odżywka+szampon) do włosów zniszczonych i farbowanych chyba. Używałam go jakiś rok, chyba nawet więcej ale nie zauważyłam żeby włosy stały się mocniejsze. Poza tym po jakims czasie zapach trochę zaczął mi dokuczc. Teraz kupiłam komplet Elseve Loreala
_________________ Gość pozdrowionka
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-27, 12:17
Pati:D, lubisz herbala bo jest swietny, ale nie widac po nim zadnych rezultatow? nie czaje
Pisałam że jest świetny bo pięknie pachnie a włosy są po nim miękkie i lśniące ale nie zauważyłam różnicy w tym żeby były mocniejsze czy mniej wypadały Bo ta linia do włosów suchych i zniszczonych ma za zadanie odbudowac włosy i je wzmocnic.
_________________ Gość pozdrowionka
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-30, 18:22
No ja dzis sobie kupiłam komplet szampon i odżywka te fioletowe z mango i czymś tam jeszcze dla włosów zniszczonych i suchych jutro zdam relacje
Ja miałam też komplet odżywkę ze spłukiwaniem i szampon kolor pomarańczowy, to też z serii fruit fusion. Dodaje on włosom objetości. Na mnie rzeczywiście działa !! Włosy mam lśniące, mięciutkie i gładkie, a nie obciążone. No i ten zapach...mmm no ale to juz chyba wszyscy wiedzą, że cudnie pachną te szampony Teraz został mi jeszcze szampon, a odżywkę ze spłukiwaniem mam z gliss kur do włosów brąz i dobrze współgrają ze sobą
Wysłany: 2006-12-01, 21:26
Oj dzis miałam 'pierwszy seans' tym kompletem. No zapach jest rzeczywiście powalajacy, aż nie chce sie spłukiwać włosków hehehe a pieni sie aż nadto ale ja to akurat lubie ^^ odżywka też spoko. fajna konsystencja.. ale efekty zobacze dopiero jutro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum