Sweet_Nuka
Wysłany: 2006-08-13, 20:29
ja mam jakis rozowy co pachnie, jak to moj chlopak stwierdzil, jak guma do zucia, ale zapach ma jednak uroczy. A wlosy sa po nim cudowne. Pomaranczowy osttanio z nowej seri mialam i tez byl boski zapach i rezultat
A te szampony są do różnego rodzaju włosów Tzn. do przetłuszczających się, normalnych, suchych.. i do każdego jest inny zapach tak czy po prostu są różne zapachy i można sobie przebierać (chyba nie )
Paulette, są różne.. ja mialam do przetluszczajacych się kiwi, jakas tam złota pomarancza i costam. Musze powiedziec, ze byl całkiem ok. Tzn. włosy były po nim dobrze "odtłuszczone" ale przez to wydawaly sie takie strasznie sianowate, chropowate i wysuszone. Odżywka obowiązkowo, bo ich praktycznie po myciu rozczesać nie mogłam.
Ja uwielbiam szampony i odżywki z tej serii głównie za ich cudowny zapach, który jest bardzo trwały. Jak umyję rano włosy to cały dzień ślicznie mi pachną (jak użyję też odżywki, bo po samym szamponie to nie). Większość kosmetyków do włosów ma ładny zapach, ale na moich włosach utrzymuje się on bardzo krótko, a po Herball Essence efekt jest naprawdę długotrwały. Poza tym włosy są mięciutkie i dość dobrze się układają. Dla mnie ta seria jest .
bo są ja mam teraz ochote na kiwi, a mam adwokat jeżyny i mango..chociaż pomarańcza też jest kusząca...doprawdy nie wiem..jaki według was zapach jest najbardziej pociągający ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum