Wys³any: 2006-03-01, 20:21 Sunsilk Dla S³onecznych Blondynek :D
Nowa seria produktów Sunsilk S³oneczny Blond,
wzbogacona jest naturalnym wyci±giem z rumianku. Przeznaczona jest
do wszystkich odcieni blond - naturalnych, rozja¶nianych i farbowanych.
Szampon, od¿ywka i krem pachn± - drzewem cedrowym i sanda³owym
a tak¿e kwiatowymi aromatami - irysa, konwalii i ró¿y. Nutê g³owy tworz±
go¼dziki i g³óg.
Szampon Sunsilk S³oneczny Blond - ³agodnie myje i oczyszcza, usuwa
wszystkie zanieczyszczenia i pozosta³o¶ci po produktach do stylizacji
w³osów. Dziêki temu w³osy staj± siê b³yszcz±ce i równomiernie odbijaj±
¶wiat³o a ich kolor jest o¿ywiony. Regularne stosowanie szamponu nadaje
w³osom jedwabist± g³adko¶æ, odzyskuj± one blask, a kolor pozostaje
¶wie¿y. W formule szamponu Sunsilk zawarte s± odbijaj±ce ¶wiat³o
drobinki kolorowej miki, dziêki którym w³osy staj± siê po³yskuj±ce,
a poszczególne pasma s± mocno wyeksponowane.
Od¿ywka Sunsilk S³oneczny Blond - od¿ywia delikatne pasma jasnych
w³osów, sprawia ¿e staj± siê one g³adkie i l¶ni±ce. Wydobywa i od¶wie¿a
odcienie jasnych, s³onecznych w³osów. Regularne u¿ywanie od¿ywki
Sunsilk S³oneczny Blond sprawia, ¿e w³osy lepiej uk³adaj± siê podczas
czesania i stylizacji. Równomiernie odbijaj± ¶wiat³o, barwa w³osów jest
podkre¶lona.
Krem bez sp³ukiwania Sunsilk S³oneczny Blond - jest przeznaczony do
codziennego stosowania. Dziêki wyci±gowi z rumianku po ka¿dym u¿yciu
o¿ywia kolor w³osów i wydobywa ¶wietliste odcienie blond. Mo¿na
stosowaæ go na w³osy mokre lub suche, zawsze wtedy gdy chcemy
podkre¶liæ ich kolor. Po zastosowaniu kremu Sunsilk S³oneczny Blond w³osy
od razu staj± siê miêkkie i b³yszcz±ce. Kremy Sunsilk zapewniaj±
dodatkow± pielêgnacjê, zapobiegaj± ³amliwo¶ci.
Moja ocena: Kolor jest piêknie "od¶wie¿ony", w³osy l¶ni±, zyska³y "s³oneczne" refleksy No jak dla mnie bomba !! Na dodatek jeszcze piêknie pachnie
ale fajnie w³±snie zastanwawia³am sie na zakupem z tej lini bo nigdy nie mia³am nic z sunsilk no i chyba sobie zakupie ale jeszcze nie wiem co moze odzywke na poczatek:)
oj no to mnie jeszcze bardziej zacheci³ac tylko nie wiem czy ja bede go mog³a stosowac bo nie ejstes naturalna blondynka tylko mam farbowane w³oski i to jeszcze nie na taki bardzo jasny blond tylko cos z pogranicza blondu i platyny z³ota....
aha spoko dobrze wiedziec... no to jutro ide na zakupy do drogerii .... bo naprawde podoba mi sie mój obecny kolorek i chce go utrzymac jak najd³uzej:)
No moja qmpela te¿ u¿ywa tego, konkretniej to szamponu i od¿ywki, no i zdecydowanie jej siê nie podoba. Nie wiem czemu... Ja tylko pow±cha³am w drogerii i nie wiem jak wy, ale mnie to siê wydaje ¿e ta linia pachnie ca³kiem ca³kiem, ale ju¿ do br±zowych i rudych pachnie jak... PIERNIK
No ja jestem bardzo zadowolona Mo¿e dlatego, ¿e tej serii u¿ywam tylko w trosce o mój kolorek je¶li chodzi o odbudowê i zdrowie w³osów to uzywam Gliss Kur P³ynny Jedwab Ja nie wierze,¿e jeden kosmetyk jest lekiem na wszystko
Có¿, ja siê skusi³am... Nie polecam. Zapach niby fajny, ale przy d³u¿szym u¿ywaniu zaczê³o mnie troszkê mdliæ I niestety, nawet po kilkunastu myciach nie zauwa¿y³am ¿adnego efektu i zmiany koloru Jednym s³owem - straszna lipa (jak wszystko co do taj pory m,ia³am z Sunsilka)
I niestety, nawet po kilkunastu myciach nie zauwa¿y³am ¿adnego efektu i zmiany koloru
Ale taki preparat nigdy nie zmieni Ci koloru w³osów On jest od tego, ¿eby kolor nie wyp³owia³, nie "zszed³" co czêsto dzieje z farbowanymi blond w³osami. Ja nadal uwa¿am ¿e to jest dobry kosmetyk
[ Dodano: 2006-03-10, 12:43 ] A wiêc u¿ywam ju¿ tydzieñ i widzê efekty Kolor naprawde od¿y³. Jestem bardzo zadowolona
[ Dodano: 2006-03-28, 17:12 ] Pare dni temu namówi³am kole¿ankê na od¿yweczkê. Te¿ jest przypad³a do gustu
no to jak mówi³am tak tez zrobi³am kupi³am sobie odzywke ... co do efektów to nie sa piorunjace ale tez nie najgorsze ogólnie oceniam ze jest oki zobaczymy jak bedzie przy d³uzszym stosowaniu narazie mam ja tydzien
A ja jestem zadowolona z Sunsilka
U¿ywam obecnie do w³osów zniszczonych suszeniem i modelowaniem (po szpitalu troszkê w³oski mi sie poniszczy³y ) i jest dobrze, zauwa¿y³am poprawê
Ostatnio kupi³am tê seriê do w³osów blond, co prawda jeszcze nie u¿y³am, ale chyba nie bêdzie tak ¼le
Ja u¿ywam szamponu z tej serii i jestem bardzo zadowolona Ma do¶æ gêst± konsystencje ale nie obci±¿a w³osów, wiêc nadaje siê nawet do przet³uszczaj±cych siê w³osów (tak jak moje). Stosuje go ju¿ ok. miesi±ca i efekt jest . Mój blondzik jest naprawdê bardziej l¶ni±cy. Dodatkowo po umyciu w³osy s± miêciutkie i pachn±ce rumiankiem. Mam zamiar jeszcze kupiæ sobie od¿ywkê bo mam trudno¶ci z rozczesaniem w³osów po samym szamponie. Cena ok. 8z³. Oceniam go na 5+.
Ja mam rozja¶niane pasemkami w³osy i d³ugo zastanawia³am siê nad wyborem kosmetyków do blondu. W koñcu skusi³am siê na Sunsilka i jestem zadowolona - w³osy s± delikatne, g³adsze, ³atwiej siê rozczesuj±, nie pl±cz± pod prysznicem, poza tym maj± przyjemny zapach i daj± po³ysk - dla mnie by³ to dobry wybór!!
Dodam jeszcze ¿e jest baaaaaardzo wydajny. Mia³am go zdecydowanie ponad dwa miesi±ce, przy codziennym myciu w³osów. Naprawdê moge go z czystym sumieniem poleciæ jest
Ja nie blondynka, ale mogê przy³±czyæ siê do pozytywnych opinii na temat serii Sunsilka , testowa³am szampon i od¿ywkê do br±zu i jest ok, co do wydajno¶ci to prawda, te¿ myjê codziennie w³osy i mia³am go spokojnie ponad miesi±c.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum