U¿ywa³am szmpon + od¿ywka kompletna regeneracja do tego te¿ odzywka 'psik psik' p³ynny jedwab na zmianê z kompletna regeneracja. Teraz kupi³am Elseve Loreala od¿ywkê i szampon, do tego krem do w³osów fructis. Lubiê Gliss Kura ale jako¶ nie potrafiê u¿ywac d³u¿szy czas jednego szmponu, zreszta s³ysza³am ¿e dobrze jest zmieniac je co jaki¶ czas tak jak pastê do zêbów. Gliss Kur jest , mam nadziejê ¿e Loreal tez siê spisze. Zachêci³a mnie reklama no i obietnice producenta...
no tez to slyszalam ze nie za dobrze jest uzywac caly czas tego samego szamponu i nalezy co jakis czas zmieniac
Powiem Wam, ¿e szampon i wszystkie od¿ywki, balsamy "zmywalne" zamieni³am teraz na
Nivea Elastyczno¶æ i Blask Satynowy Dotyk I jestem bardzo zadowolona, ALE "psik psika"
P³ynnego Jedwabiu nigdy nie zdradze
A ja zastanawiam siê nad kupnem czego¶ z tej serii, ale...moje w³osy trochê siê przetluszczaj±, a jak s± czym¶ obci±¿one to ju¿ wogóle katastrofa...Jak my¶licie, nada siê mimo wszystko?? Nie obci±¿a nie-suchych w³osow??
Jak co¶ to w Rossmannie jest teraz promocja na te mgielki (wszystkie rodzaje) za chyba 9,99z³ chcialam sobie kupic ale juz jedwabiu nie bylo, wykupili..
U mnie w Rossmanie te¿ wszystkie wykupili:-( poszlam dzis do kauflandu i kupilam za 9,85 o dziwo nie by³y w ¿adnej promocji, wiêc nie wiem czy sie pomylili, czy rzeczywi¶cie tyle tam kosztuje ta odzywka!
Only Me [Usuniêty]
Wys³any: 2007-04-18, 15:33
Ja kocham Loreal, ale chyba kupie ten Gliss Kur skoro tak zachwalacie
Dzis znowu kupilam sobie ta ekspresowa odzywke... 200ml..
Czy ktos moze mi wyjasnic czym rozni sie ta 200ml od tej 150ml ? (poza tym ze ta mniejsza jest 2 razy drozsza )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum