W³a¶nie kupi³am sobie z tej serii Ekspresow± od¿ykê bez sp³ukiwania
Mia³am j± kilka razy, zgadzam siê, jest
Dla mnie to jest naprawde cudeñko
Wystarczy, ¿e prysnê troszeczkê na mokre w³osy i wysusze. Efekt naprawde ¶wietny !! Moje w³osy wygladaja zdrowo i swietnie sie uk³adaj±
Uwielbiam ca³a t± serie
mada
Wys³any: 2006-04-22, 14:54
Moesha, ja tez mam te eksperesowa i uzywam zamiennie z jedwabiem i jest swietnie
mialam odzywke plyny jedwab i dla mnie rewelacja moj chlopak nie mogl sie nacieszyc zapachem moich wlosow
ogolnie wlosy sa bardziej wygladzone i maja lepszy polysk
A nak³adacie j± tak normalnie czyli na wilgotnych w³osach i po jakim¶ czasie sp³ukujecie, czy nak³adacie na wilgotne w³osy, na to np worek foliowy, rêcznik i tak przez jakie¶ 20 minut? Ja tak robiê z t± do w³osów br±zowych - cudo!!! Az t± nie mia³am jeszcze czasu
Acha i takie pytanie ma³e: czy Wy nie macie problemu ze sp³ukaniem tej odzywki (tzn odzywek Gliss Kur ogólnie, pisze na przyk³adzie tej "br±zowej" ale i tej te¿-po pierwszym uzyciu)? Naprawde daje na w³osy niewiele, a potem i tak ciêzkawo siê sp³ukuje i czasem mam wra¿enie, ¿e pomimo dosyæ d³ugiego sp³ukiwania, w³osy s± takie "ciêzkawe".
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
mada
Wys³any: 2006-04-23, 17:41
adriana7, ja mam i jedwab i te ekspresowa odzywke w sprayu i spryskuje nia wloski zaraz po umyciu i rozczesaniu, kiedys mialam taka w kremie (w tubce) to splukiwala sie normalnie o ile dobrze pamietam :
adriana7, ja mam i jedwab i te ekspresowa odzywke w sprayu i spryskuje nia wloski zaraz po umyciu i rozczesaniu, kiedys mialam taka w kremie (w tubce) to splukiwala sie normalnie o ile dobrze pamietam :
ta ekspresowa od¿ywka to te¿ jedwab adriana7 ja ten balsam stosujê 1-2 razy w tygodniu. Nak³adam go na
mokre, ¶wie¿o umyte w³osy i zawijam w rêcznik trzymam do 20minut i sp³ukujê. Efekt
jest naprawdê bardzo zadowalaj±cy W³osy s± miêciutkie, l¶ni±ce i piêknie, delikatnie
pachn±
Co do ekspresowej od¿ywki to te¿ nak³adam jej niewielk± ilo¶c na mokre, ¶wie¿o
umyte w³osy i suszê suszark± i to wszystko Niedo¶æ ¿e w³osy s± l¶ni±ce, pachn± to
jeszcze bardzo dobrze siê uk³adaj± ja BARDZO POLECAM ca³± seriê
mada
Wys³any: 2006-05-01, 18:52
Moesha, jesli chodzi o te ekspresowa odzywke to wyraznie napisane jes na opakowaiu ze to ekspresowa odzywka kompletna regeneracja 19 skladnikow i nie ma tam ani slowa o jedwabiu
Moesha, jesli chodzi o te ekspresowa odzywke to wyraznie napisane jes na opakowaiu ze to ekspresowa odzywka kompletna regeneracja 19 skladnikow i nie ma tam ani slowa o jedwabiu
To dlaczego nazywa siê ona "P³ynny jedwab" ?? Chyba pomyli³a Ci siê ona z t± drug± od¿ywk±...
Mada ale jest pare rodzajów ekspresowej od¿ywki, z ka¿dej serii jest taka
I ja mam "Ekspresow± Od¿ywkê Regeneracyjn± P£YNNY JEDWAB"
mia³am ca³± seriê i jedyne, z czego by³am zadowolona to expresowa od¿ywka w sprayu, na prawdê przypad³a mi do gustu. W³osy s± po niej g³adkie i b³yszcz±ce, wygl±daj± przepiêknie. Polecam j± ka¿demu.
Trochê uzupe³niê temat A wiêc oprócz balsamu i szamponu z tej serii (pierwsza strona tematu) jest jeszcze pare produktów z tej serii godnych uwagi :
* Od¿ywka regeneracyjna P³ynny Jedwab (bez sp³ukiwania)
Cena: ok. 14.00 z³
* Od¿ywka P³ynny Jedwab bez sp³ukiwania
Cena: ok. 19.00 z³
* Ekspresowa od¿ywka regeneracyjna P³ynny jedwab (bez sp³ukiwania)
Cena: ok. 15.00 z³
no i zestawik jest juz w moich rekach i po pierwszym uzyciu musze przyznac ze jestem zadowolona. W³osy sa ¶liczne i mi³e w dotyku ³adnie sie b³yszcza no i jakby ich kolor zaczyna³ odzywac:D jeszcze raz dzieki za porade :*
ja te¿ jestem po pierwszym u¿yciu i choæ mam tylko od¿ywkê,widzê ró¿nicê we w³oskach.mi³e g³adkie b³yszcz±ce. trzyma³am na w³osach ok 15 min pod foli± i rêcznikiem i to chyba wzmocni³o efekt. teraz przymierzam siê do zakupu ekspresowej od¿ywki bez sp³ukiwania
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum