Ej kurcze, bo i ja znowu będe musiała iśc po nią Po prostu cierpię, jak nie moge sobie nałozyć odzywczej maseczki na włosy, wygrzać ich pod ręcznikiem Na razie wykańczam Gliss Kury, ale cos mi się wydaje, że pomaszeruje do apteki.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Wczoraj się nawaxowałam!
Umylam włoski, nałozylam waxa, worek na głowe, na worek ręcznik i poszłam na balkon do sloneczka wygrzewać. Pierwsze wrażenie jest takie, że wlosy są dużo milsze w dotyku i ładnie się błyszczą. Nie zauwazylam żeby moje włosy wyglądaly na przetluszczone - jak ktostam wyzej pisał. Nie wiem jak jest z regeneracją bo w sumie zniszczonych nie mam - bede jej uzywac raczej 1 raz w tygodniu - profilaktycznie.
[ Dodano: 2006-07-12, 23:49 ]
Hmm uzywalalam dzis tego waxa po raz drugi i naszla mnie taka wątpliwość: czy dostatecznie wygrzewam te wlosy?? No bo jest niby napisane,zeby nalozyc cieply recznik itd, ale posiedzialam pol godzinki na balkonie (troche w sloncu, bo akurat nie padalo mi prosto na balkon - troche kombinowalam), ale troche wial wiaterek no i wcale te moje wlosy nie byly jakies cieple... czy one bardzo nagrzane musza byc??
Hmmm... moje są zawsze cieplutkie jak zdejmuję ręcznik.. ale trzymam ok godziny.. czasem więcej To tak dla lepszego efektu...
Ale czy ma to jakiś wpływ Chyba tak, bo ciepło aktywizuje bardziej działanie maseczki.. Ale to tylko moje przypuszczenie.. Wydaje mi się, że po pół godziny na słońcu pod ręcznikiem powinny być wystarczająco nagrzane...
[ Dodano: 2007-10-24, 11:04 ] Zobaczcie jak Gąsowskiemu urosly wlosy podobno stosuje WAX i dzieki temu niedlugo bedzie mial czupryne
ciekawe czy to rzeczywiscie sprawka wax`u jak ja go czesto stosowalam to tez mi urosly takie male wloski..
no ale on byl przeciez calkiem lysy.. (chyba ze sie golil zawsze na lyso, a tak naprawde to troche wlosow mial...)
no dobra to teraz dziewczyny powiedzcie mi po jakim czasie zauwazyłyscie u siebie jakies powazne efekty? nie mówie o gładkosci itp. tylko raczej o mniejszym wypadaniu włosów badz szybszym poroscie
i jak ogrzewacie włoski?
Paulette, Reichea dlaczego stosujecie okreslenie "wersja dla brunetek" skoro nie istnieje nic takiego
Reichea napisał/a:
a to kupie ta dla brunetek, 23 zł za 480 g to dobra cena? Bo za tyle znalazlam w jednej aptece?
Z ciekawości poszukałam go w kilku aptekach i w jednych piszą , że jest do włosów ciemnych w innych nie piszą nic takiego, więc sama już nie wiem. Ja i tak mam włosy blond , więc nie bardzo mnie to obchodzi Jak będę miała zamiar kupic tą odżywkę , to kupię tą z rumiankiem
Z ciekawości poszukałam go w kilku aptekach i w jednych piszą , że jest do włosów ciemnych w innych nie piszą nic takiego, więc sama już nie wiem. Ja i tak mam włosy blond , więc nie bardzo mnie to obchodzi Jak będę miała zamiar kupic tą odżywkę , to kupię tą z rumiankiem
ja ostatnio pytałam w aptece i farmaceutka powiedziała, że jest uniwersalny. wiekszosc ludzi mowi/pisze, ze jest do włosów ciemnych pewnie z tego wzgledu, ze ma ciemne opakowanie i wnioskuja oni, ze skoro jest jeden do blond to drugi musi byc do ciemnych. Ci co tak mowia wprowadzaja innych w bład, a tak nie powinno byc
ja ostatnio pytałam w aptece i farmaceutka powiedziała, że jest uniwersalny. wiekszosc ludzi mowi/pisze, ze jest do włosów ciemnych pewnie z tego wzgledu, ze ma ciemne opakowanie i wnioskuja oni, ze skoro jest jeden do blond to drugi musi byc do ciemnych. Ci co tak mowia wprowadzaja innych w bład, a tak nie powinno byc
Całkiem możliwe, bo na allegro też raczej nie piszą , że jest do włosów ciemnych. Tylko w takim razie czym różni się ten czarny od tego zielonego ??
Całkiem możliwe, bo na allegro też raczej nie piszą , że jest do włosów ciemnych. Tylko w takim razie czym różni się ten czarny od tego zielonego ??
no wlasnie mialam zadac to samo pytanie, czym sie roznia?
skoro sa obydwa uniwersalne to czemu inne kolory opakowan?
moze ten zielony jest z rumiankiem?
mnie po waxie okropnie rosna włosy. Grzywke na bok scinałam 2 tygodnie temu i najkrócej miałam do brwi a teraz to mam za oko juz wiec nieuzywam narazie...
jeszcze widziałam w zółtym i czerwonym opakowaniu Ja mam ten czarny, jest dobry, włosy rosną b. szybko ale efektów zbytnio nie zauważyłam, może dlatego ze nie mam mocno zniszczonych włosów i nie stosuję go regularnie. Zauważyłam że za mocno puszą mi się włosy po nim.
Czarny jest do wszystkich rodzajów włosów, a zielony do skóry wrażliwej. Chyba każdy z nich ma SLS ale nie wiem, zaraz sprawdze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum