Wysłany: 2005-06-23, 19:38 RIGENOL-lipoproteinowy krem odżywczy do włosów Framesi
RIGENOL
Odżywka do włosów-lipoproteinowy cream odżywczy do włosów firmy FRAMESI
Warstwa łuskowa oraz powierzchnia włosa są najbardziej narażone na chemiczno -fizyczne oddziaływanie substancji, z którymi włosy kontaktują się podczas zabiegów fryzjerskich. Uszkodzić włos mogą również warunki środowiskowe - szczególnie środowisko alkaliczne - a także czynniki atmosferyczne.
Rigenol jest preparatem odżywczym o składzie opartym na związkach lipoproteinowych, które skutecznie stymulują naturalne procesy regenerujące strukturę molekularną włosów.
Rigenol - bogaty w lipidy, białka i aminokwasy - jest kosmetycznym korektorem strukturalnych deformacji włosa. Przywraca włosom naturalną strukturę, połysk i elastyczność.
Włosy odzyskują naturalne piękno, lepiej się rozczesują, stają się puszyste i na długo zachowują uczesanie.
Stosowanie Rigenolu zaleca się szczególnie po każdym obcięciu włosów, po dekoloryzacji, farbowaniu, trwałej ondulacji i zawsze wtedy, gdy włosy są zniszczone lub osłabione. Stosowany na włosy zdrowe poprawia ich naturalny połysk i chroni przed działaniem czynników zewnętrznych.
sposób użycia-rozprowadzić jednolicie na mokrych włosach za pomocą rzadkiego grzebienia .Po 3 minutach dokładnie spłukać
Dostępny w opakowaniach 150 ml (ok25zł) oraz 500ml (ok.40zł)
Witam. Mam duzy problem z wlosami bo sa sztywne jak druty. Farbowalam je juz kilka razy (min. farba palett- odradzam). Zeby je zmiekczyc stosowalam juz mase odzywek, kremow, nawet domowe sposoby nie pomagaly. Ostatnio kupilam RIGENOL, co prawda uzylam go tylko 1 raz i to zaraz po farbowaniu, ale co mnie zdziwilo, nie wystaja mi juz kosmyki, wlosy sa mieksze, co prawda nie jest to jeszcze to, ale troche pomoglo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum