Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Rewitalizujący szampon do włosów wypadających Garnier NERIL
Autor Wiadomość
Aga BJ 

Wysłany: 2005-06-01, 09:16   Rewitalizujący szampon do włosów wypadających Garnier NERIL

Pielęgnacja i zdrowie włosów oraz skóry głowy

Szampon Garnier Neril wspomaga procesy przeciwdziałające wypadaniu włosów w przypadku:
*podrażnienia skóry głowy
*nieuwarunkowanego chorobowo zaburzenia procesu odżywiania włosów
*silnego łupieżu
*niedrożności kanalików włosowych

DZIAŁANIE: Dzięki łagodnej bazie myjącej szampon obficie się pieni ,co nie powoduje podrażnień skóry głowy nawet wrażliwej.Częste stosowanie produktu nie powoduje szybszego przetłuszczania się włosów.Optymalne działanie następuje po upływie 8-12 tygodni .Jego skuteczność można wzmocnić stosując Rewitalizujący Tonik do włosów wypadających.
200ml/ok.16zł

Apsik! 

Wysłany: 2005-06-06, 20:18   

oj mi by to się przydało, cholernie mi ostatnio włosiska wylatują

Pink 

Wysłany: 2005-06-06, 20:51   

mi wypadaly ale uzywam odrzywke i jest lepiej! kiedys mi powiedziala fryzjerka ze jesli komus juz tak na maxa wypadaja to sa jakies maseczki w aptekach dla tych osob ktore sa po chemi czy chore i ponoc pomagaja ale nie wiem dokladnie jak sie nazywaja;/

Aga BJ 

Wysłany: 2005-06-06, 21:03   

Cytat:
maseczki w aptekach dla tych osob ktore sa po chemi czy chore i ponoc pomagaja ale nie wiem dokladnie jak sie nazywaja;/

zapewne miała an myśli WAX ;)
a ten szampon jak na razie jest cu-do-wny !!!!
Napiszę więcej za kilka tygoni

Pink 

Wysłany: 2005-06-06, 21:21   

mozliwe!:) bedziemy oczekiwac!:)

MagJa 

Wysłany: 2005-06-07, 10:13   

Swego czasu szamponu tego uzywałam i włosy faktycznie przestały wypadać :) Ale muszę ostrzec posiadaczki suuchych pukli, że szampon jeszcze bardziej je wysusza i plącze :( Bez dobrej odżywki ani rusz!

Aga BJ 

Wysłany: 2005-06-07, 18:46   

tak,trzeba koniecznie nałożyć odżywkę.Ale tak samo miałam po czerwonym Vichy

nimfetka 

Wysłany: 2005-09-05, 17:00   

Aguś ja teraz używam własnej roboty soku z czarnej rzepy i mam zamiar kupic własnie taki Tonik juz wkrótce mam nadzieje,bede cieszyć sie super czupryną :*

Aga BJ 

Wysłany: 2005-09-07, 08:40   

:588:
ma pewno wzmocni włosy i przestaną nadmiernie wypadać. Ja swój już "wykończyłam" ale planuję zakupić wkrótce znowu i miec pod ręką w razie czego ;)

nimfetka 

Wysłany: 2005-09-08, 16:19   

Aguś mam pytanko wiesz doskonale jak wyglądam,mam zamiar tzn bardzo chciałabym zmienić kolor włosów na brąz taki cieplytki brąz,jak myślisz bedzie mi pasował??

sathi 

Wysłany: 2006-02-21, 10:52   

Ja kupiłam szampon Dermena do włosów wypadających, i do tego Wax, ale włosy jak wypadały tak wypadają nadal :( nie wiem już co robić, ten szampon słabo się pieni, ciężko rozczesać po nim włosy, używam odżywek, ale i tak pomyciu wytargam zawsze pół głowy, żeby je rozczesać :(
Słyszałam że tego typu środki działają na tej zasadzie, że te słabe włosy muszą niestety wypaść a zostają tylko te mocne, i te środki przyspieszają jedynie wzrost tych nowych włosków. Czy to prawda?

teasty 

Wysłany: 2006-02-21, 11:58   

sathi, a ile stosowalas ten srodek?? Producent obiecuje efekty po minimum 8 tygodniach. Pozatym po takich produktach zazwyczaj wzmaga sie wypadnai wlosow na jakis czas, bo stare wlosy wypychane sa przez nowy. Oczywiscie sam amsaz glowy przy stosowaniu tych srodkow pobudza krazenie dzieki czemu poprawia sie kondycja wlosow. Ja uzywam Neril i jetem bardzio zadowolona.

sathi 

Wysłany: 2006-02-21, 12:33   

uuu, no to chyba musze sobie jeszcze poczekać bo używam tych środków od ok 3 tygodni, i na dodatek myję włosy co 3 dni a nie codziennie.

teasty 

Wysłany: 2006-02-21, 13:13   

Ja zamiast szamponu to polecalabym tonik z Nerila- uzywa sie go codziennie, trzba masowac minimum 3 minuty i przy jedynoczesnym masazu glowy daje rewelacyjne efekty.

Mariti 

Wysłany: 2006-03-10, 13:15   

Odkryłam ten szampon dośc dawno , jakieś półtora roku temu.Działa. Hamuje wypadanie, ale konieczna jest odżywka. Poprawia stan skóry głowy , sprawdza sie przy przetłuszczaniu.

pistacja 

Wysłany: 2006-05-11, 12:36   

Miałam problem z wypadaniem włosów, myślałam, że nie ma takiego specyfiku, który pomoże na tą przypadłość, bo stosowałam wiele kosmetyków m.i. WAX, ale bez większych rezultatów. No i ten szamponik mnie zadziwił, bo faktycznie zmniejszyło się po nim wypadanie włosów :)

Paulette 

Wysłany: 2007-10-24, 10:08   

teasty napisał/a:
Ja zamiast szamponu to polecalabym tonik z Nerila- uzywa sie go codziennie, trzba masowac minimum 3 minuty i przy jedynoczesnym masazu glowy daje rewelacyjne efekty.

Właśnie mam zamiar kupić ten tonik - mam nadzieje, ze da dobre efekty.. bo mam zamiar zrobic sobie cale wlosy na blond niebawem a nie chce sobie zniszczyc wlosow :?

Odpowiedz do tematu