Serum Krystaliczne krople
Wzmacniają i odbudowują włosy i ich końce oraz powodują,że włosy są błyszczące i łatwe w rozczesywaniu.Można stosować na suche i mokre włosy.
KOSMETYK PROFESJONALNY
125 ml/ok.45-48zł
[ Dodano: 2005-05-27, 12:55 ]
Mój komentarz:użyłam wczoraj na wilgotne włosy-dosłownie jedną kroplę,po ułożeniu i wyschnięciu zaapliowałam im jeszcze jedną kropelkę,przeczesując palcami fryzurę.Włosy zrobiły się jedwabiście gładke ,błyszczące,bardzo miękkie i cały wczorajszy dzień nie musiałam ich czesać-wciąż były jednolite,nie plątały się.Zapach jest piękny,nie natarczywy,ale wyczuwalny bardzo długo.
Jestem zachwycona
Muszę przyznać że zainteresowało mnie to
Gdzie można to kupić Agnieszko ?
W sklepie czy w aptece ?
Jest szamponik z tej serii ?
PozdrawiaM
................:::::::: ---====--- :::::::...............
Muszę przyznać że zainteresowało mnie to
Gdzie można to kupić Agnieszko ?
W sklepie czy w aptece ?
Jest szamponik z tej serii ?
PozdrawiaM
................:::::::: ---====--- :::::::...............
cos w podobie do Bioliska,ale tansze,no ciekawe,ja znalazlam u siebie fajny sklepik z artykulami fryzjerskimi,maja tam chyba doslownie wszystkie mozliwe marki kosmetykow profesjonalnych i bardzo grube okrągłe szczortki ktorych sukałam po całym miescie )Musze sie tam zapytac o ta odzyweczke co oni sadza,bo udzielaja tez fachowych porad )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum